Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2010. Március 08. 06:21, hétfő | Belföld
Forrás: Hungexpo Zrt.

Sikerrel zárt a 33. Utazás Kiállítás

Sikerrel zárt a 33. Utazás Kiállítás

Sikerrel zárt a Hungexpo Zrt. által rendezett 33. Utazás Kiállítás és az azzal egy időben tartott további hat szakkiállítás, csak a vasárnap délutáni bombariadó gátolta meg, hogy idén a látogatók száma meghaladja a rekordot jelentő 6

A vezérigazgató a Hungexpo Zrt. nevében is elnézést kért minden látogatótól és kiállítótól a kellemetlenségekért. Továbbá elmondta: a budapesti vásárközpont kiürítése a biztonsági előírásoknak megfelelően zajlott, a rendőrök és a rendészeti szolgálat munkatársai segédkeztek abban, hogy a tizenötezer ember zökkenőmentesen hagyja el a helyszínt. A terület átvizsgálása koraestére fejeződött be.

Ganczer Gábor közölte, hogy a vasárnap délutáni bombariadóra tekintettel a Hungexpo Zrt. úgy döntött, hogy az általuk rendezett idei kiállítások bármelyikére, így a március 19-én kezdődő Budapest Motorfesztiválra, a március 25-én nyitó FeHoVa-ra és Equifestre, az áprilisi Construmára, a szeptemberi BNV-re és a novemberi Hó-Show-ra és Spa&Wellness-re egyaránt érvényes a március 7-ei, vasárnapi belépőjegy. A belépő mellé kapott nyereményszelvények sorsolását a bombariadó miatt nem tartották meg, azt - közjegyző jelenlétében - a jövő héten rendezik meg. A nyereményekről a nyerteseket írásban tájékoztatják, az eredményt közzéteszik a Hungexpo honlapján (www.hungexpo.hu).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 12:53, péntek | Belföld

Visszaesésben a nyomtatott sajtó, kivéve a Szuperinfó!

15 százalékkal estek a print napilapok, a netről is tűnnek el az olvasók, a Kiskegyed.hu és a Szuperinfó viszont tarol - írja a Kreatív.hu.

2024. Szeptember 27. 07:43, péntek | Belföld

MNB: szeptemberben tovább lassul az infláció

2024. Szeptember 27. 07:42, péntek | Belföld

Czomba Sándor: a minimálbérnek 2027 január 1-re el kell érnie a rendszeres bruttó átlagkereset 50 százalékát

A minimálbérnek 2027. január 1-re el kell érnie a rendszeres bruttó átlagkereset 50 százalékát