Városlista
2024. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2022. December 13. 07:16, kedd | Helyi

Síkosságmentesítés a városban

Síkosságmentesítés a városban

A városban a biztonságos közlekedés érdekében december 12-ére, hétfőre virradó éjszaka megelőzésből síkosság mentesítővel kezelte a hidakat és felüljárókókat, melyek a cég hatáskörébe tartoznak – írja a a Győr-Szol Zrt..

A lefagyások megelőzése érdekében beszórták többek között a Petőfi, a Rába-kettős, a Kossuth (Révfalui), a Jedlik és a pinnyédi új hídra, valamint az Ipar úti felüljárót is. A szolgáltató munkatársai folyamatosan figyelemmel kísérik az időjárás alakulását és szükség szerint elvégzik a síkosságmentesítést.

A hétvégi erős szél több helyen tört le kisebb ágakat a város közterületein lévő fákról. A szolgáltató munkatársai folyamatosan végzik az gallyak összegyűjtését és eltakarítását.

Címkék: győr, megelőzés, síkos, utak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 20. 09:14, csütörtök | Helyi

Pezsgők nagykövete lett a Széchenyi István Egyetem és a győri bencés perjelség Apátúr Sörháza

A pezsgőzés kultúrájának megteremtését tűzte ki célul a Kreinbacher Birtok, amely nagyköveti hálózatot épít ki prémium minőségű vendéglátóhelyek részvételével.

2024. Június 20. 08:11, csütörtök | Helyi

Dézsi: a pozitív döntéseket támogatni fogjuk

Nincsenek véletlenek az életben, nekem magadatott, hogy négy és fél évig Győr polgármestere lehetem.

2024. Június 20. 07:11, csütörtök | Helyi

Hőségriasztás! Ásványvizet osztanak a pályaudvarokon és az autóbusz-állomásokon

A harmadfokú hőségriasztás ideje alatt a MÁV-Start naponta 10 és 17 óra között a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon

2024. Június 19. 09:14, szerda | Helyi

„Nemet a drogra, igent a jóra!” – drogprevenciós program a Barátság Parkban

A Kábítószer Ellenes világnap alkalmából „Nemet a drogra, igent a jóra!” címmel június 18-án drogprevenciós napra várták a Barátság parkban Győr és környéke általános iskoláinak 7., 8. osztályos diákjait.