Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2023. Február 12. 07:16, vasárnap | Helyi

Silje Solberg várandós, helyére Amandine Leynaud érkezik

Silje Solberg várandós, helyére Amandine Leynaud érkezik

Silje Solberg várandós, így a szezonban már nem tud a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának rendelkezésére állni, helyére a francia Amandine Leynaud-t igazolták le.

A klub szerdán jelentette be, hogy a norvég kapus már a dán Esbjerg elleni szombati Bajnokok Ligája csoportkör záráson sem lép pályára.

"NAGYON BOLDOG VAGYOK, HISZEN IGAZÁN VÁROM MÁR A VÁRANDÓSSÁG ELŐTTEM ÁLLÓ IDŐSZAKÁT, HIHETETLEN ÉRZÉS, HOGY HAMAROSAN IGAZI CSALÁD LESZÜNK FÉRJEMMEL, MÁSRÉSZT NYILVÁN FURCSA ÉRZÉS AZ, HOGY A SZEZON VÉGE ELŐTT KIVÁLOK A CSAPATBÓL. MINDENKÉPPEN SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI A KLUBVEZETÉS TÁMOGATÁSÁT. HISZEK A LÁNYOKBAN, HISZEK ENNEK A FANTASZTIKUS KÖZÖSSÉGNEK AZ EREJÉBEN, HOGY AZ IDEI SZEZONBAN MINDEN CÉLUNKAT KÖZÖSEN EL FOGJUK ÉRNI. ÉN ITT LESZEK MELLETTÜK, ÉS TÁMOGATOM ŐKET MINDENBEN" – FOGALMAZOTT SOLBERG A KLUB HONLAPJÁN.

A helyére igazolt Leynaud – aki tavaly nyáron jelentette be, hogy befejezi aktív sportolói pályafutását – elmondta, hogy nem kellett sokat gondolkodnia a döntésen. Megjegyezte: "a szívem már az első megkeresés után egyből azt súgta, hogy igent kell mondanom." Hozzátette: a csapat szinte változatlan, mióta elment.

"A SZEZON SORÁN TÖBB CSAPAT IS MEGKERESETT MÁR, DE ÉN MINDENKINEK NEMET MONDTAM. GYŐR OLYAN NEKEM, MINT A MÁSODIK OTTHONOM, A CSALÁDOM. ERRE A HÍVÁSRA EGYSZERŰEN NEM TUDTAM NEMET MONDANI" – NYILATKOZTA LEYNAUD, AKI AZ ELMÚLT BŐ FÉL ÉVBEN A FRANCIA NŐI VÁLOGATOTTNÁL VÁLLALT FELADATOT.

Leynaud 2018 és 2022 között védte a Győri Audi ETO hálóját. A 2018/19-es szezonban Bajnokok Ligája győzelmet ünnepelhetett a csapattal, ezen kívül tavaly ezüst-, míg 2021-ben bronzérmet nyert a legrangosabb európai kupasorozatban. Kétszeres magyar bajnok és Magyar Kupa győztes. 149 tétmérkőzésen viselte a zöld-fehér mezt, és eddig 8 gólt lőtt az ellenfelek hálójába.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 25. 09:14, hétfő | Helyi

Díszdiplomákat adtak át a Széchenyi István Egyetemen

Harminc tanító vehetett át emlékdiplomát a győri Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Karán több évtizedes életpályájuk elismeréseként.

2023. Szeptember 25. 08:15, hétfő | Helyi

Remek évet zárt a győri kajak-kenu

A győri Városházán köszöntötték az idei év legjobb kajakosait és kenusait

2023. Szeptember 25. 07:16, hétfő | Helyi

Folytatódik a földi kémiai szúnyoggyérítés Győr területén.

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, szeptember 25-én, hétfőn földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén.

2023. Szeptember 24. 09:16, vasárnap | Helyi

Elkezdődött az Országos Településfásítási Program őszi ültetési időszaka

Elkezdődött az Országos Településfásítási Program őszi ültetési időszaka, amelynek során az ország 345 településén nyolcezer fát ültetnek el.