Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Január 14. 18:19, kedd | Külföld

Síneken bóklászó tehén akadályozta a vonatközlekedést

Síneken bóklászó tehén akadályozta a vonatközlekedést

Egy tehén okozott káoszt a vonatok közlekedésében Skóciában, Glasgow környékén. Az állat egy közeli parkból szökött el, és a csúcsidőben sétált a sínekre, ezzel mindkét irányban feltartva a vonatokat.

A ScotRail vasúttársaság kedd délelőtt 9 óra előtt egy Twitter-üzenetben tájékoztatta az utasokat arról, hogy a vonatok egyik irányban sem tudnak haladni, és elnézést kértek a késésekért.

Több fényképet és videót is közzétettek a tehénről, ami a síneken állt meg, és sehogy sem akart arrébb menni.

A vasúttársaság munkatársainak végül egy vödör étellel sikerült leterelniük a sínekről.

Néhány utas nem látta az eset vicces oldalát, többen panaszkodtak, hogy a "szörnyű szolgáltatás" miatt találkozókat és vizsgákat késtek le – írja a Sky News.

A Glasgow-i városi tanács Twitter-üzenetben azt írta, hogy a vasúti dolgozókkal közösen keresik a rést azon a kerítésen, amin át a tehén kiszökött. Valamint vizsgálják azon jelentéseket, melyek szerint több tehén is megszökött a területről.

Forrás: origo.hu

Kép: twitter.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).