Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Február 17. 11:28, hétfő | Bulvár

Sírva ment le a színpadról Elton John

Sírva ment le a színpadról Elton John

Vasárnap sírva ment le a színpadról a hatszoros Grammy-díjas és kétszeres Oscar-díjas brit zeneszerző, zenész és énekes, lovag Elton John mert betegsége miatt teljesen elment a hangja, de csütörtökön már újra fellép.

Az aucklandi színpadon félbeszakadt a vasárnapi koncert, és meghirdettek még egyet-egyet keddre és szerdára is, ám azokat hétfőn már lemondták. Viszont lesz még egy szintén Aucklandben csütörtökön is, és a hírek szerint az éppen lábadozó John vállalja a három nap múlva esedékes koncertet.

„Teljesen elment a hangom. Nem tudok énekelni" – mondta még vasárnap a mikrofonba, mielőtt lement volna a színpadról. A közönség hatalmas tapssal jutalmazta az őszinteséget. Az zenész később Instagram-oldalán közölte, hogy korábban enyhébb tüdőgyulladást diagnosztizáltak nála, de ennek ellenére úgy döntött, megtartja a koncertet. „Teljes szívemből zongoráztam és énekeltem addig, amíg már nem jött ki énekhang a torkomon. Csalódott vagyok, nagyon felindult, és sajnálom" – írta az Instagramon közölt képe mellé.

A 72 éves Oscar-díjas művész világkörüli Farewell Yellow Brick Road-turnéján érkezett Új-Zélandra. Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök találkozott vele néhány perccel a koncert előtt, és utólag azt mondta, John láthatóan nem volt jól. A kormányfő szerint „ami vasárnap este a színpadon történt, az Johnnak a közönsége iránti elkötelezettségét mutatja". Elton John egy hete kapott Oscar-díjat az amerikai filmakadémiától az (I'm Gonna) Love Me Again című daláért, amelyet életrajzi filmjéhez a Rocektmanhez írt állandó szerzőtársával, Bernie Taupinnal.

Forrás: origo.hu

Kép: youtube.hu

Címkék: elton john, koncert, zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.