Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Február 04. 07:17, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Soha nem hallott titkok Tihanyi-Tóth Csabáról

Soha nem hallott titkok Tihanyi-Tóth Csabáról

Azt hittünk, már mindent tudunk róla. Hogy imádja a feleségét, a pocakját, és a Balatont. Ehhez képest Csaba még mindig tudott újabb titkokat mondani, amikor arra kértünk, idézze fel élete legkülönösebb élményeit. "Az élet nagyon

Aztán az is egy furcsa emlék, amikor iskolásként rendkívül rossz tanuló voltam, és az ellenőrzőmet sohasem mertem otthon megmutatni. Az is előfordult, hogy azt hazudtam, elvesztettem, de nem voltam elég bátor ahhoz, hogy valóban kivonjam a forgalomból a terhelő dokumentumot. Mondanom sem kell, a szüleim megtalálták. Volt ne mulass, de nem az ellenőrző tartalma miatt, hanem azért, mert hazudtam.

Persze a különös emlékek között szerepel 2002. május 27-e is. Soha nem felejtem el: este hét óra volt. Akkor találkoztam a szerelemmel a Siófok Szépe választáson. Méghozzá akkor, amikor a későbbi feleségem, Rita fellépett a színpadra. Ő volt a műsorvezető. Azóta is ez életem egyik legszebb élménye."



Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.