Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2010. Január 28. 13:48, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Soha nem látott felvételek Angelináról

Soha nem látott felvételek Angelináról

Angelina Jolie és bátyja összeállított egy megható videót gyerekkori nyaralásaikból anyjuk, Marcheline halálának harmadik évfordulójára.

Nehéz időszakon megy most keresztül Angelina Jolie, mivel minden a Brad Pitt-tel való szakításával van tele. De anyja halálának harmadik évfordulója valószínűleg sokkal jobban megviselte tegnap. A színésznő és bátyja, James Haven még mindig nehezen birkóznak meg imádott mamájuk elvesztésével, ezért készítettek egy megható videót Marcheline Bertrand emlékére. A testvérek összevágták két gyerekkori, Hawaii-on eltöltött nyaralásuk felvételeit, ami szerintük életük legboldogabb időszaka volt. A szép rekviem olyan privát képsorokat tartalmaz, amiket eddig nem láthattak idegenek.

Ebben a pletykákkal elárasztott időszakban jó látni, hogy Angie valaha ártatlan kisgyerek volt, akiről semmi rosszat nem lehetett elmondani. Nem hiába emlékszik szívesen erre korszakra maga Jolie is.Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 20:10, csütörtök | Bulvár

Új karácsonyi dallal jelentkezett Dóka Attila

Dóka Attila- Ölelj át szentestén

2022. December 08. 06:00, csütörtök | Bulvár

Az első Tinder-randin mentette meg randipartnerét

A legnagyobb közösségi párkeresőn ismerte meg egymást az a pár, amelynek 30 év körüli hölgy tagja rosszul lett tegnap az első randin - írja az OMSZ.

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.