Városlista
2023. december 4, hétfő - Barbara, Borbála

Hírek

2010. Január 28. 13:48, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Soha nem látott felvételek Angelináról

Soha nem látott felvételek Angelináról

Angelina Jolie és bátyja összeállított egy megható videót gyerekkori nyaralásaikból anyjuk, Marcheline halálának harmadik évfordulójára.

Nehéz időszakon megy most keresztül Angelina Jolie, mivel minden a Brad Pitt-tel való szakításával van tele. De anyja halálának harmadik évfordulója valószínűleg sokkal jobban megviselte tegnap. A színésznő és bátyja, James Haven még mindig nehezen birkóznak meg imádott mamájuk elvesztésével, ezért készítettek egy megható videót Marcheline Bertrand emlékére. A testvérek összevágták két gyerekkori, Hawaii-on eltöltött nyaralásuk felvételeit, ami szerintük életük legboldogabb időszaka volt. A szép rekviem olyan privát képsorokat tartalmaz, amiket eddig nem láthattak idegenek.

Ebben a pletykákkal elárasztott időszakban jó látni, hogy Angie valaha ártatlan kisgyerek volt, akiről semmi rosszat nem lehetett elmondani. Nem hiába emlékszik szívesen erre korszakra maga Jolie is.Ezek érdekelhetnek még

2023. December 03. 15:17, vasárnap | Bulvár

Medve támadt vadászokra az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Medve támadt két vadászra vasárnap Beszterce-Naszód megyében, Nagynyulas (Milas) településen - közölte az erdélyi megye vészhelyzeti felügyelősége (ISU).

2023. December 02. 06:00, szombat | Bulvár

Megérkezett a lappföldi Mikulás Budapestre

2023. November 28. 13:40, kedd | Bulvár

Koronavírus - 3 éves késéssel kapták meg a maszkokat egy romániai város iskolájában

A romániai Galac (Galati) városában hároméves késéssel, az utóbbi hetekben kapták meg az iskolák a koronavírus-járvány elleni védekezéshez beszerzett maszkokat és más védőfelszereléseket

2023. November 27. 14:21, hétfő | Bulvár

Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt

Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én.