Városlista
2023. június 5, hétfő - Fatime

Hírek

2023. Április 12. 14:21, szerda | PR
Forrás: (x)

Sok esetben egyszerű és gazdaságos megoldás a tetőfestés

Sok esetben egyszerű és gazdaságos megoldás a tetőfestés

Legyen szó pala- vagy épp cseréptetőről, bármi is védi házunkat a külső behatásoktól, azon egy idő után biztosan meglátszik majd az igénybevétel.

Erre a jelenségre egyszerű és gazdaságos megoldás a tetőfestés, főképp, ha a probléma elsősorban esztétikai szempontból jelentős. A kifakult, megkopott burkolat azonban nem csak a látvány szempontjából jelenthet gondot. A porózus felületek ugyanis kiváló táptalajt jelentenek a mohának, arról nem is szólva, hogy a szennyeződések is könnyedén megtapadnak rajta.

Ugyanakkor ez idővel nemcsak a külsőségekben mutatkozik meg, de károsítja a vízzáró tulajdonságot is, ami beázásokhoz vezethet. Ennek a jelenségnek érdemes minél gyorsabban az elejét venni, erre pedig egyszerű és gazdaságos megoldás a tetőfestés. Noha a folyamat gyorsan elvégezhető, a hosszú távú siker érdekében rendkívül precíz előkészületeket igényel. Tartsuk szem előtt, hogy a tető kapcsán mindig évtizedekre tervezünk, ezért a feladatot mindenképpen bízzuk hozzáértő, tapasztalt szakemberekre.

Milyen esetekben egyszerű és gazdaságos megoldás a tetőfestés?

A munkálatok első lépése egy nagyon alapos helyszíni felmérés. Ennek kardinális jelentősége van, hiszen vizsgálni kell a tető szerkezeti állapotát. Amennyiben a specialisták mindent rendben találnak, megkezdődhet a kivitelezés. A legidőigényesebb fázis a tisztítás, ami egy kifejezetten erre a célra alkalmas magasnyomású mosóval történik. A szennyeződések eltávolítását követően elvégzik a szükséges javításokat, majd felhordják a bevonatot. Ideálisan még egy nagyobb ingatlan esetében is csupán pár napot vesz igénybe a komplett folyamat. Jól látszik tehát, hogy amennyiben a strukturális állapot rendben van, valóban páratlanul egyszerű és gazdaságos megoldás a tetőfestés. Ugyanakkor nem csak a kedvező ár szól mellette, hiszen az alacsony költség csak akkor tekinthető valódi előnynek, ha időtálló módszerrel párosul. Szerencsére a technológiából adódó sajátosságok ezt maximálisan lehetővé teszik.

Nem csupán egyszerű és gazdaságos megoldás a tetőfestés, de rendkívül tartós is
A tökéletesen megtisztított felületre felhordott vízzáró bevonat ugyanis több évtizedes élettartammal rendelkezik, függően a környezeti hatásoktól. Ráadásul nem csak több fajta burkolat esetén alkalmazható, de villámgyors száradásának köszönhetően mindössze órák leforgása alatt megköt. Kiemelkedő vízlepergető képességgel rendelkezik és a felületen található hajszálrepedések lezárásával hatékony védelmet nyújt a beázások ellen. Speciális összetevői megakadályozzák a moha újbóli megtelepedését és a foltok kialakulásáért felelős baktériumok elszaporodását is. Így tehát nem pusztán azért egyszerű és gazdaságos megoldás a tetőfestés, mert gyorsan és kényelmesen kivitelezhető, de segítségével könnyedén meghosszabbítható a burkolat élettartama is. Mindemellett az is fontos szempont, hogy az elérhető hatalmas kínálatból bárki könnyedén ki tudja választani a neki tetsző árnyalatot. Így eljárva pedig a végeredmény garantáltan a megelégedésünkre szolgál majd.

Címkék: tető, tetőfestés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 25. 14:05, csütörtök | PR

Nyugdíjas házakban javítanak, karbantartanak

Meghívásos közbeszerzési pályázaton nyert ingatlanok javítását, karbantartását jelentő munkákat a Jánosik és Társai Kft.

2023. Május 25. 09:45, csütörtök | PR

K&H: a Furfangos forintok, az A-PRO-K, a Szerencsetallérok és a Pénzt vagy életet csapat nyerte a vetélkedőt

több mint 8700 diák vett rész a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőn

2023. Május 24. 09:58, szerda | PR

Online marketing szakértő segítségével növeld bevételed

Az online marketing szakértő segítségével számos módon növelheted vállalkozásod bevételét. Íme néhány javaslat:

2023. Május 18. 10:37, csütörtök | PR

Azonnal felvehető hitel - mikor érhet kellemetlen meglepetés?

A személyi kölcsön egy azonnal felvehető hitel, ami szabadon bármire elkölthető. Érdemes azonban jól átgondolni, hogy mire veszel fel gyorskölcsönt, hiszen ez bizonyos kötelezettségekkel is jár.