Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Február 22. 07:41, kedd | Belföld
Forrás: OrientPress

Sokakat egy szívroham sem riaszt el a gyorsételektől

Sokakat egy szívroham sem riaszt el a gyorsételektől

Az emberek többsége úgy hiszi, hogy azok, akik már átestek egy szívrohamon, minden nehézség nélkül képesek lemondani a gyorsételekről, amelyekben nagy mennyiségben található a só és a zsír. A legfrissebb kutatások azonban feltárták,


Az American Journal of Cardiology című szaklapban megjelent tanulmány adatai szerint a szívrohamon átesett betegek egy része valóban elkerüli a gyorséttermeket. 6 hónappal a felépülés után azonban a páciensek több mint fele ismét hetente legalább egyszer eszik egészségtelen ételt.

A szakemberek szerint bár biztató, hogy ezek a betegek megpróbálják csökkenteni a gyorséttermekben tett látogatásaik számát, a visszaesés elkerüléséhez azonban ez nem elég. Éppen ezért úgy gondolják, hogy ezeknek az embereknek szükségük lenne egy néhány alkalmas tanfolyamra, amelyen elmagyarázzák nekik, hgy a jövőben hogyan éljenek egészségesen.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.