Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2013. Január 13. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mno.hu

Sokkol az új Lexus IS

Sokkol az új Lexus IS

A Lexus nyilvánosságra hozta az új IS első fotóit. Meglepő lett a formaterv.

Miután egy kínai weboldalon megjelentek az új Lexus IS első fotói, a Toyota luxusmárkája hivatalosan is nyilvánosságra hozta a Detroitban bemutatkozó típus sajtóképeit. A japánok a műszaki adatokat egyelőre megtartották maguknak, így csak a formát tudjuk röviden elemezni. Az IS-sel szeretné utolérni a Lexus az Audi A4-es és BMW 3-as fémjelezte német konkurenciát, ez az igyekezet érezhető a formaterven. A képeken F Sport csomaggal láthatjuk az új IS-t, vagyis az alapmodellek ennél valamivel szelídebb megjelenésűek lesznek – ami nem is feltétlenül baj.

Az új modell ebben a formában ugyanis kissé furcsa, egy-két kiegészítő kifejezetten giccsesen fest rajta, miközben nehéz eldönteni, hogy sportos vagy elegáns akar lenni. Az utastér egyszerű és letisztult, a gombok nagy részét nem kell megnyomni, érintésre reagálnak. Az elődjénél szélesebb és nagyobb tengelytávolságú autóból valószínűleg eltűnik a dízelmotor, csak benzinesként és hibridként lesz megvásárolható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Belföld

Másodfokú hőségriasztás lép életbe péntektől vasárnapig

Meghosszabbítja, de harmadfokról másodfokra módosítja a hőségriasztást az ország egész területén az országos tisztifőorvos péntektől vasárnap éjfélig

2024. Július 18. 07:48, csütörtök | Belföld

Bemutatták a Ganz elektromos midibuszát

Bemutatták szerdán Budapesten a cseh-magyar koprodukcióban készült GANZ-SOR EBN8 nevű elektromos midibusz prototípusát - közölte a magyar gyártó az MTI-vel.

2024. Július 17. 08:00, szerda | Belföld

Maruzsa Zoltán: a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek

A megrendelt tankönyvek gyártása a napokban fejeződik be a debreceni Alföldi Nyomdában, a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek - közölte a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára sajtótájékoztatón kedden.