Városlista
2024. augusztus 8, csütörtök - László

Hírek

2013. Október 22. 10:27, kedd | Bulvár
Forrás: infogyor.hu

Soma: \'azt gondoltam, hogy ha felnőtt leszek, leborotválom a fejem..\'

Soma: \'azt gondoltam, hogy ha felnőtt leszek, leborotválom a fejem..\'

Soma Mamagesa rajongói oldalára posztolt egy fiatalkori fotót magáról. Majd olyan információkat osztott meg, amit eddig még nem tudhattunk róla.

Somát manapság a Sztárban sztár című műsorban lehet látni, ahogy híres énekesekké varázsolják át. Közben Afrodiziákumok című új könyve már kapható a könyves boltokban!

Somogyi Gyönygikének született később „Soma” néven vált híressé. 25 évesen kérte vissza az eredeti családi nevét, a Spitzert- 14 évesen, tele ambícióval és önbizalomhiánnyal.

„Ráadásul abban a szerencsés találkozásban, hogy minél nagyobb volt az önbizalomhiány,annál nagyobb volt/lett az ambíció. Elmondani nem tudom, mennyire utáltam ezt a hónaljszőr szerű Rhoda Scott frizurát! ( 11 éves koromig egyenes hajam volt, majd, amikor megjött a menstruációm, a fejemen az "első sor" hónaljszőrré változott a hormonális változás hatására, kb. egy év múlva az egész hajam átalakult. Kb. 6 éven át szinte minden este bevizeztem a hajam, és vagy sapkában, vagy kendőben aludtam, hogy lenyomjam a göndörséget, ám ez nem jött össze. Sőt, a vizes, szellőzetlen haj még ezek után korpás is lett, úgyhogy éveken át át azt gondoltam, hogy ha felnőtt leszek, leborotválom a fejem, és gyönyörű, hosszú hajú, egyenes parókáim lesznek. ) Aztán persze ez elmúlt, és hamaroisan eljött az az időszak, hogy elkezdtem élvezni az extra sűrű, göndör hajam, ami a védjegyem is lett, és ami most már nem is annyira göndör...” – írja Soma Mamagesa Facebook rajongóinak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.