Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. November 25. 22:51, szerda | Helyi
Forrás: idokep.hu

Sopronban éjjel már havazott

Sopronban éjjel már havazott

Hűvös, borongós időjárásban lesz részünk a hét vége felé. Az Időkép valós idejű észlelései szerint Sopron és Szombathely vonalban már szerdán este is hullott a hó.

Csütörtökön az erősen felhős, borongós időben az Alföldön, a Dunántúl délkeleti tájain és az Alpokalján várható vegyes halmazállapotú csapadék, eső, havas eső, a magasabb tájakon kisebb havazás is kialakulhat, hajnalban, reggel délen, délkeleten ónos eső is eshet.

Többfelé feltámad az északi, északnyugati szél. Hajnalban -7 és 0, délután 1 és 6°C között alakul a hőmérséklet. Nem várható fronthatás – írja az Időkép.

Pénteken már csak elszórtan lehet jelentéktelen mennyiségű vegyes halmazállapotú csapadék. Felhős, borongós időre van kilátás, majd délután az északkeleti tájakon már felszakadozhat a felhőzet. Nyugaton és északkeleten szeles marad az idő. Enyhébb lesz a hajnal, de helyenként pára, köd képződhet, délután 2-8°C várható.

Szombaton délkeleten, keleten és északkeleten időnként kisebb eső kialakulhat, máshol változóan felhős időre van kilátás. A helyenként szeles időben délután 4-8°C-ot mérhetünk.

Vasárnap keleten, északkeleten számíthatunk kisebb esőre, havas esőre, itt lesz napközben a hidegebb idő, máshol változóan felhős idő lesz a jellemző, a naposabb tájakon akár 9-10 fok is lehet a kissé szeles időben. A jövő hét elején többfelé mérhetünk majd napközben 9-11 fokot.

Címkék: győr, , időjárás, tél

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?