Városlista
2023. február 6, hétfő - Dóra

Hírek

2023. Január 22. 09:15, vasárnap | Helyi

Sopronban van a legtöbb autón téli gumi

Sopronban van a legtöbb autón téli gumi

Sopronban cserélték le a legtöbben a nyári gumit télire.

Ez derült ki a Győr-Moson-Sopron Megyei Balesetmegelőzési Bizottság novemberben kezdődött ellenőrzéséből. A januárban megállított autók 98 százaléka közlekedett az évszaknak megfelelő abroncsokkal, amit nem csak Ausztria közelsége indokol. A tapasztalatok azt mutatják, hogy már idehaza is egyre többen ismerik fel a váltás fontosságát. A meteorológusok szerint a hétvégén igazi téli időre számíthatunk, ami mindenképpen nagyobb odafigyelést igényel a közlekedőktől.

Címkék: győr, Sopron, téli gumi

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 06. 09:15, hétfő | Helyi

A NAV is készül a Valentin-napra

A virágot, ajándéktárgyakat és a csokoládékat értékesítő boltokat ellenőrzi a NAV a következő napokban Győr-Moson-Sopron megyében.

2023. Február 06. 08:15, hétfő | Helyi

Hathetes kölyökkutyákra bukkantak Hegyeshalomnál egy román autóban

Bőröndök alá rejtve, alig hathetes kölyökkutyákat találtak a pénzügyőrök egy román kocsi csomagtartójában. Hegyeshalomnál ellenőrizték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a Németországba tartó autóst.

2023. Február 06. 07:15, hétfő | Helyi

Még lehet pályázni a Kantharosz Gálára

Folyamatosan érkeznek a pályázatok az idei Kantharosz Gálára, a szervezők azonban egészen február 17-ig várják a jelentkezőket.

2023. Február 05. 09:16, vasárnap | Helyi

A Dunaújváros ellen is jó játékkal rukkolt elő az Uni Győr GYVSE

A bajnokság két százszázalékos csapata, a Ferencváros és a Dunaújváros ellen is jó játékkal rukkolt elő az Uni Győr GYVSE női vizilabda csapata.