Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Szeptember 17. 12:54, hétfő | Helyi
Forrás: Németh Viktória

Sörben a boldogság

Sörben a boldogság

Sörivásban sem lehet lekörözni a győrieket, és aki kilátogatott hétvégén a Széchenyi térre, biztosan nem cáfolja meg ezt a kijelentést. Habzó sörök édes illatával telt meg csütörtökön az egész tér az esős idő ellenére is.

Bár az égiek nem voltak túl kegyesek hozzánk, és nem volt szikrázó napsütés az I. Győri Sörnapokon, a hangulat mégis elsöprő volt. Csütörtöktől vasárnapig több mint tíz ország száz sörének habjaiban merülhetett el a közönség, a búzasörtől egyenesen a meggyesig. Utóbbit főként a hölgyek részesítették előnyben.

A folyékony kenyér mellé természetesen programok is társultak, hogy igazán jó hangulat kerekedjen. A négy nap során olyan előadók léptek színpadra, mint a Colombre Band, Fekete Dávid, az Esti Egyenleg, vagy a Beat Bulls. Vasárnap este pedig fény derült arra is, hogy ki lett a Miss Alpok-Adria szépségverseny megyei királynője. A szoros versenyben végül Nagy Vivien fejére került a korona, aki tovább képviselheti megyénket az országos döntőben. A második helyezett Ötvös Brigitta a harmadik Kalmár Flóra lett. Ezúton is gratulálunk a gyönyörű lányoknak!

A fesztiváljárat azonban nem áll meg, hiszen már hangolódhatunk is a hétvégére, amikor a fröccsé lesz a főszerep a Széchenyi téren.

Fotók:

Péntek

Szombat

Vasárnap

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?