Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2014. Február 19. 13:17, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Sorra elveszi őrei eszét a gyilkos "démon"

Sorra elveszi őrei eszét a gyilkos

Megőrülnek a börtönőrök a csábító férjgyilkosért.

Három volt börtönőrt állítottak katonai bíróság elé, azzal vádolják őket, hogy a férjét brutálisan megölő, életfogytiglanra ítélt Sápi Andreának udvaroltak. A nő miatt korábban két gyulai börtönőrt is bíróság elé állítottak, őket felmentették a vádak alól.

Folytatólagosan elkövetett hivatali visszaéléssel vádol az ügyészség három egykori debreceni börtönőrt, a vád szerint mind a hárman ugyanannak a nőnek, a férje brutális meggyilkolásáért jogerősen életfogytiglani szabadságvesztésre ítélt Sápi Andreának udvaroltak.

A vádirat szerint az elsőrendű vádlott volt törzsőrmester 2012-ben szolgálat közben a nő tudomására hozta, hogy bejön neki, majd több alkalommal különféle tárgyakat adott a nőnek. Emellett kapcsolatfelvétel és csomagküldés érdekében felkereste a fogva tartott családját.

A másodrendű vádlott – egy volt őrmester – 2011-ben rendszeresen kereste a kapcsolatot a nővel, szerelmi viszony alakult ki köztük, a cellában intim kapcsolatba kerültek. A harmadrendű vádlott – egy volt törzsőrmester – 2010 nyarán ismerkedett meg a nővel. Először leveleztek, majd szexuális kapcsolat alakult ki közöttük. A vádlott egy rádiós kívánságműsorban még zeneszámokat is küldött neki.

A bíróság előtt az első- és a harmadrendű vádlott tagadta a cselekmények elkövetését, a másodrendű részben elismerte bűnösségét. Sápi Andreát tavaly április elején előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt életfogytig tartó fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla.

A berettyóújfalui nő bestiális módon végzett a férjével, aki el akart válni tőle: előbb altatóval próbálta megmérgezni a férfit, majd egy késsel összeszurkálta, végül pedig gázolajjal lelocsolta és felgyújtotta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.