Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. Július 06. 14:29, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Sötét utcában támadtak a nők

Sötét utcában támadtak a nők

Két nő fosztott ki italozás után egy férfit Orosházán. A zsákmánnyal azonban nem jutottak messzire, a rendőrök elfogták őket.

A két nő együtt szórakozott a férfival a Békés megyei város egyik szórakozóhelyén. Mikor a férfi elindult haza, a nők utánaeredtek, majd egy kivilágítatlan utcában megtámadták.

Elvették a részeg férfitól az italozás után megmaradt pénzét, az iratait, mobiltelefonját és az arany gyűrűjét. A megtámadott férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök, értesülve a rablásról, azonnal átkutatták a környéket, s a személyleírás alapján rövid idő alatt meg is találták a két nőt.

A két gyanúsítottat őrizetbe vették, ellenük rablás miatt indult gyorsított eljárás, így néhány napon belül már bíróság elé is állíthatják őket.

(HavariaPress)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.