Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Február 27. 17:26, vasárnap | PR
Forrás: Speedfit Fitnesz Stúdió

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek!

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek!

A tél az utolsókat rúgja – ahogy mi is. Valahogy ki kéne húzni tavaszig, de a februári nyomott, fáradt napok nem sokat segítenek ebben...

1. Kifelé! Nyilván semmire nem vágysz jobban, amikor fáradt és gyűrött vagy, mint hogy a jéghideg februári szélben sétálgass céltalanul. Pedig ezt kell tenned. Néhány perc odakint a friss levegőn – és távol a monitortól – csodákat tesz a hangulatoddal és energiaszinteddel, hidd el. Természetesen egy napfényes, meleg napon ugyanolyan hasznos dolog sétálni egyet (nem is beszélve a D-vitamin gyűjtésről).

2. Flörtölj! Szórakoztató, ártalmatlan (legalább is annak kellene lennie), és hatékony. Egy könnyed flört azonnal megdobogtatja a szíved (szó szerint), felpörgeti a hormonrendszered, penge agyat varázsol a punnyadt fejed helyére, és jókedvre derít. Csak ne csinálj semmi hülyeséget: néhány poén, szellemes megjegyzés, pár pillantás pont elég ahhoz, hogy jobban érezd magad.

3. Igyál egy teát!:Bár a kávénak megvannak a maga előnyei, a tea sokkal hasznosabb, amikor némi plusz energiára vágysz. A zöld tea antioxidánsokban gazdag, a gyömbéres-citromos tea azonnal felfrissít, míg napi 4-5 csésze fekete tea nem csak a stresszhormon szintet csökkenti a testben, hanem folyamatos éberséget is biztosít.

4. Hideg zuhany: Ezt a munkahelyen viszonylag nehéz kivitelezni, de megelőzésnek (vagy amikor otthon vagy) nagyon jó módszer. Ha nem tudod rávenni magad egy igazi, 5-6 perces hideg zuhanyra (amit teljesen megértünk az évnek ezen szakában), akkor legalább az utolsó egy – bátrabbaknak két – percre válts teljesen hideg vízre. Nem csak a vérkeringésednek, hanem a bőrödnek is nagyon jót tesz. Irodai alternatíva: most meg jéghideg vízzel az arcod, az egyből felfrissít (csak ne felejtsd a smink-készleted).

Ha kíváncsi vagy további egészséges életmóddal, táplálkozással és edzéssel kapcsolatos cikkünkre, látogass el honlapunkra a www.speed-fit.hu-ra és regisztrálj egy ajándék napijegyre!

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!

SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
+36-96-528-448

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt