Városlista
2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2011. Február 27. 17:26, vasárnap | PR
Forrás: Speedfit Fitnesz Stúdió

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek!

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek!

A tél az utolsókat rúgja – ahogy mi is. Valahogy ki kéne húzni tavaszig, de a februári nyomott, fáradt napok nem sokat segítenek ebben...

1. Kifelé! Nyilván semmire nem vágysz jobban, amikor fáradt és gyűrött vagy, mint hogy a jéghideg februári szélben sétálgass céltalanul. Pedig ezt kell tenned. Néhány perc odakint a friss levegőn – és távol a monitortól – csodákat tesz a hangulatoddal és energiaszinteddel, hidd el. Természetesen egy napfényes, meleg napon ugyanolyan hasznos dolog sétálni egyet (nem is beszélve a D-vitamin gyűjtésről).

2. Flörtölj! Szórakoztató, ártalmatlan (legalább is annak kellene lennie), és hatékony. Egy könnyed flört azonnal megdobogtatja a szíved (szó szerint), felpörgeti a hormonrendszered, penge agyat varázsol a punnyadt fejed helyére, és jókedvre derít. Csak ne csinálj semmi hülyeséget: néhány poén, szellemes megjegyzés, pár pillantás pont elég ahhoz, hogy jobban érezd magad.

3. Igyál egy teát!:Bár a kávénak megvannak a maga előnyei, a tea sokkal hasznosabb, amikor némi plusz energiára vágysz. A zöld tea antioxidánsokban gazdag, a gyömbéres-citromos tea azonnal felfrissít, míg napi 4-5 csésze fekete tea nem csak a stresszhormon szintet csökkenti a testben, hanem folyamatos éberséget is biztosít.

4. Hideg zuhany: Ezt a munkahelyen viszonylag nehéz kivitelezni, de megelőzésnek (vagy amikor otthon vagy) nagyon jó módszer. Ha nem tudod rávenni magad egy igazi, 5-6 perces hideg zuhanyra (amit teljesen megértünk az évnek ezen szakában), akkor legalább az utolsó egy – bátrabbaknak két – percre válts teljesen hideg vízre. Nem csak a vérkeringésednek, hanem a bőrödnek is nagyon jót tesz. Irodai alternatíva: most meg jéghideg vízzel az arcod, az egyből felfrissít (csak ne felejtsd a smink-készleted).

Ha kíváncsi vagy további egészséges életmóddal, táplálkozással és edzéssel kapcsolatos cikkünkre, látogass el honlapunkra a www.speed-fit.hu-ra és regisztrálj egy ajándék napijegyre!

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!

SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
+36-96-528-448

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 04. 10:08, szombat | PR

A kompresszorok hazai szakértője: BTK Kft.

A kompresszorok, avagy gázsűrítők széles körben alkalmazott készülékek. Bár egyszerű feladatot látnak el, típusaik és alkalmazási lehetőségeik rendkívül sokszínűek.

2021. December 03. 18:24, péntek | PR

A vállalatok javában radírozzák a Fordista-modelleket

Egy átfogó kutatás a napjainkban zajló történelmi jelentőségű változásokra világított rá.

2021. November 30. 17:07, kedd | PR

Költséghatékonyabbak és energiatakarékosabbak az elektromos buszok, mint a dízelek

Nemzetközi tesztprogram vizsgáztatja a magyar fejlesztésű elektromos Ikarus buszt.

2021. November 29. 17:00, hétfő | PR

Műemléki Piarista Kollégiumot újít fel a Jánosik Kft.

Folytatódik a sátoraljaújhelyi piarista kollégium felújítása. A sikeres első ütemi rekonstrukció után, most a belső terek korszerűsítésén a sor.