Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2011. Február 28. 17:55, hétfő | PR
Forrás: Speedfit Fitnesz Stúdió

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek!

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek!

Február hó, és ezzel az utolsó téli hónap az utolsó napját rúgja. A nyomott, fáradt napok nem sokat segítenek ebben... mindjárt itt a március, amikor a az erejét próbálgató Nap pozitív hatással bír szervezetünkre.... Természetesen fo

5. Hallgass zenét!
Tudtad, hogy amikor zenét hallgatsz, az agyadnak ugyanazon folyamati indulnak be, mint szex közben, vagy alkohol hatására? Tedd fel a fejhallgatót, és nyomj valami lelkesítő, energizáló, vagy egyszerűen csak jókedvre derítő muzsikát!

6. Viselj élénk színeket!
Az, hogy hogy érzed magad, nagyban múlik azon, mit sugárzol ki a környezeted felé, és azok mit sugároznak vissza. Igen, ördögi kör, de nem megoldhatatlan. Ha élénk, vidám színeket öltesz magadra, feldobod a környezetedben levő embereket, akik cserébe pedig feldobnak téged. És a színterápiáról hallottál már? Persze, persze, a fekete olyan jól áll... De inkább hagyd meg azokra a napokra, amikor nem szenvedsz energiahiányban.

7. Szagolj bele egy citromba!
Tudjuk, hogy a C-vitamin csodákat tesz. Ám a citrom illata önmagában is hangulatjavító, fáradtságűző hatással bír, és éberré tesz. Jó megoldás még a narancs és lime is – és ha már ott vannak, akár meg is ehetnéd őket. Tudod, C-vitamin... Hasonló hatással bír a menta is, illóloaj vegy tea formájában is segít.

8. Nyomd meg!
Mármint az ujjad. Az akupresszúra technikáit ősidők óta használják a migrének, a stressz és a feszültség oldására – többek között. Ráadásul nem szurkálnak tűkkel, mindössze a megfelelő pontokon kell erős nyomást kifejteni a hatás érdekében. A hüvelykujjad és a mutató ujjad találkozásánál, a párnás rész belsején nyomd össze alulról és felülről a kézfejed pár percig, és várd a hatást.

Forrás: http://www.nana.hu/test-es-lelek/egeszseg/8-dolog-amivel-azonnal-energikusabb-lehetsz-105815.html

Ha kíváncsi vagy további egészséges életmóddal, táplálkozással és edzéssel kapcsolatos cikkünkre, látogass el honlapunkra a www.speed-fit.hu-ra és regisztrálj egy ajándék napijegyre!

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!
SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
+36-96-528-448

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 14. 14:32, péntek | PR

A faktoring előnyei az induló KKV-k számára

A kezdő vállalkozások számára komoly kihívást jelenthet a likviditás fenntartása, főként a gyakran tapasztalható hosszú fizetési határidők és a nem túl hatékony behajtási folyamatok miatt.

2024. Június 06. 11:08, csütörtök | PR

Györök Fesztivál a Magyar Médiaválogatottal

Május 4-én Györök Fesztivált tartottak a Somogy vármegyei Szőlősgyörökön

2024. Június 04. 10:39, kedd | PR

K&H: mennyiből utaznak a magyar turisták?

összesen 327 ezer forintból nyaralunk idén

2024. Május 30. 11:57, csütörtök | PR

Negyven százalékkal nőtt a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőn résztvevők száma

pénzügyi csúcsteljesítménnyel rukkoltak elő a gyerekek