Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2011. Január 15. 14:49, szombat | PR
Forrás: Speedfit Fitnesz Stúdió

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! A 7 legjobb természetes energianövelő

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! A 7 legjobb természetes energianövelő

Minden erődet össze kell szedned reggelente, hogy kivonszold magad az ágyból? Délutánonként lebólintod a klaviatúrát, és csak a kávé ment meg? Egyre többen panaszkodnak fáradtságról, és közben egyre kevesebben tesznek is ellene valamit.

Itt van például az alvás… Viszonylag logikus lenne először ehhez a megoldáshoz folyamodni, mégis sokan legfeljebb 6 órát alszanak egy éjjel, és közben koffeinnel igyekszenek ébren tartani magukat napközben. Ez persze a visszájára fordul, és délutánra fáradtságot, éjszaka viszont alvászavart okoz.

Aztán itt a víz, a valódi, tiszta víz. A legtöbb ember alulhidratált, azaz nem jut elég tiszta folyadékhoz a szervezete. Ezáltal fáradékonyabb lesz, fejfájással küzd, és számos más problémával. Nem olyan bonyolult: tessék inni. Vizet.

És nem maradhat ki a legnagyobb nem-fizikai kiváltó ok sem: akkor vagyunk fáradtak, erőtlenek, amikor nincs célunk, ami energiát ad, vagy az épp meghiúsult. Egy kudarc minden energiánkat szempillantás alatt tünteti el. Ilyenkor a megoldás az, hogy egyrészt felismerjük, milyen cél hiúsult meg, másrészt gyorsan állítunk egy új célt.


1. Méhpollen
Állítólag az örök fiatalság forrása, ókori keleti tekercsek, a Korán, a Biblia és Talmud is megemlékezik róla. A legutóbbi felfedezések szerint rák-ellenes hatása is van. 22 aminosavat, 18 enzimet, 27 ásványi anyagot és legalább 16 vitamint tartalmaz, természetes antibiotikum, és még az ókori görög atléták is ezt fogyasztották, hogy erőt nyerjenek.

2. Méhpempő
Az egyetlen olyan természetes anyag, ami több mint 150, biológiailag aktív összetevőt tartalmaz. Rendkívüli méregtelenítő, erősítő hatású. Számos betegség kezelésére használják, és tartós szedése valóban kirobbanó energiát kölcsönöz.

3. Szibériai ginzeng
Ázsiában és Kanada egyes részein is nő, legalább kétezer éve használják gyógynövényként. A ma ismert néhány adaptogén növény egyike, ami azt jelenti, hogy normalizálja a testfunkciókat. A ginzeng gátolja a stressz-reakciókat, immunrendszer-erősítő, és szintén méregtelenítő hatással bír. Kiváló ellenszere a krónikus fáradtságnak és a vírusos megbetegedéseknek

Ha kíváncsi vagy további egészséges életmóddal, táplélkozással és edzéssel kapcsolatos cikkünkre, látogass el honlapunkra a www.speed-fit.hu-ra és regisztrálj egy ajándék napijegyre!

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!


SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
+36-96-528-448

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.

2021. Október 05. 12:28, kedd | PR

Egy „apróságba” bukott bele Donald Trump

A járvánnyal kapcsolatos kommunikáció áll annak háttérében, hogy Donald Trump elveszítette az amerikai elnökválasztást.