Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2011. Január 15. 14:49, szombat | PR
Forrás: Speedfit Fitnesz Stúdió

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! A 7 legjobb természetes energianövelő

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! A 7 legjobb természetes energianövelő

Minden erődet össze kell szedned reggelente, hogy kivonszold magad az ágyból? Délutánonként lebólintod a klaviatúrát, és csak a kávé ment meg? Egyre többen panaszkodnak fáradtságról, és közben egyre kevesebben tesznek is ellene valamit.

Itt van például az alvás… Viszonylag logikus lenne először ehhez a megoldáshoz folyamodni, mégis sokan legfeljebb 6 órát alszanak egy éjjel, és közben koffeinnel igyekszenek ébren tartani magukat napközben. Ez persze a visszájára fordul, és délutánra fáradtságot, éjszaka viszont alvászavart okoz.

Aztán itt a víz, a valódi, tiszta víz. A legtöbb ember alulhidratált, azaz nem jut elég tiszta folyadékhoz a szervezete. Ezáltal fáradékonyabb lesz, fejfájással küzd, és számos más problémával. Nem olyan bonyolult: tessék inni. Vizet.

És nem maradhat ki a legnagyobb nem-fizikai kiváltó ok sem: akkor vagyunk fáradtak, erőtlenek, amikor nincs célunk, ami energiát ad, vagy az épp meghiúsult. Egy kudarc minden energiánkat szempillantás alatt tünteti el. Ilyenkor a megoldás az, hogy egyrészt felismerjük, milyen cél hiúsult meg, másrészt gyorsan állítunk egy új célt.


1. Méhpollen
Állítólag az örök fiatalság forrása, ókori keleti tekercsek, a Korán, a Biblia és Talmud is megemlékezik róla. A legutóbbi felfedezések szerint rák-ellenes hatása is van. 22 aminosavat, 18 enzimet, 27 ásványi anyagot és legalább 16 vitamint tartalmaz, természetes antibiotikum, és még az ókori görög atléták is ezt fogyasztották, hogy erőt nyerjenek.

2. Méhpempő
Az egyetlen olyan természetes anyag, ami több mint 150, biológiailag aktív összetevőt tartalmaz. Rendkívüli méregtelenítő, erősítő hatású. Számos betegség kezelésére használják, és tartós szedése valóban kirobbanó energiát kölcsönöz.

3. Szibériai ginzeng
Ázsiában és Kanada egyes részein is nő, legalább kétezer éve használják gyógynövényként. A ma ismert néhány adaptogén növény egyike, ami azt jelenti, hogy normalizálja a testfunkciókat. A ginzeng gátolja a stressz-reakciókat, immunrendszer-erősítő, és szintén méregtelenítő hatással bír. Kiváló ellenszere a krónikus fáradtságnak és a vírusos megbetegedéseknek

Ha kíváncsi vagy további egészséges életmóddal, táplélkozással és edzéssel kapcsolatos cikkünkre, látogass el honlapunkra a www.speed-fit.hu-ra és regisztrálj egy ajándék napijegyre!

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!


SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
+36-96-528-448

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 13. 08:49, péntek | PR

Kicsik és nagyok figyelem, kezdődhet az alkotás!

Mi az a játék, ami látszólag soha nem megy ki a divatból? Ami újra és újra megújul? Ami kicsiket és nagyokat egyaránt képes az asztalhoz vagy a szőnyegre ültetni?

2022. Május 12. 15:04, csütörtök | PR

Hogyan használjuk megfelelően a légkondit a kocsiban?

Amikor nyáron egymást követik a forró napok, úgy kap egyre nagyobb figyelmet autónkban a légkondicionáló.

2022. Május 10. 17:54, kedd | PR

Az ügyvédi hivatás és annak buktatói ügyfélszemmel

Napjainkban hatalmas számban (több, mint 12 ezren) praktizálnak ügyvédként hazánkban, és akkor még nem is beszéltünk az ügyvédjelöltekről.

2022. Május 03. 12:38, kedd | PR

Kórházat újít a Jánosik Kft.

Gyermekegészségügyi Központ (GYEK) felújítását végezheti Miskolcon, csaknem 2 milliárd forintnyi értékben a Jánosik és Társai Kft.