Városlista
2024. szeptember 7, szombat - Regina

Hírek

2010. November 12. 14:54, péntek | Helyi
Forrás: Speedfit Fitnesz Stúdió

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! A legnagyobb érték: az egészség

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! A legnagyobb érték: az egészség

Az egészség olyan érték, melyet pénzzel, anyagi eszközökkel nem lehet kifejezni. Egészség nélkül az élet veszít szépségéből,minőségéből, küldetését nem tudja betölteni.Nagyon sok tanulmány, publikáció született korunk emberén

A kiegyensúlyozott, boldog élet alapfeltétele a jó egészségi állapot, amely magában foglalja a testi és lelki harmóniát egyaránt. Ezen minőségek elérésében segít a tudatos táplálkozás és a testedzés.

Napjaink információáradatában már-már nehéz eligazodni a különféle táplálkozási irányzatok, edzésmódszerek világában. A helyes út megtalálása nem könnyű. Sokat segíthet a szakemberek, edzők és táplálkozási tanácsadók mellett az önálló tanulás, „ szárnyaink próbálgatása”, amely idővel elvezet a számunkra megfelelő életvitel kialakításához.

Az aerob jellegű tevékenységek, mint a kocogás, futás, úszás, kerékpározás az átlagember számára is jól ismertek és elfogadottak. A kondicionáló-és fitnesz termek egyre nagyobb megjelenésével az izomformáló-erősítő jellegű edzések is ismertebbé váltak, bár ezekkel kapcsolatban még ma is fennáll bizonyos fokú távolságtartás.

Ettől függetlenül tény, hogy az aerob és erősítő jellegű edzések kombinációjával tudjuk megteremteni azt az optimális állapotot, melyet a szakirodalomban „totális fitnesz” jelzővel illetnek.

Ha kíváncsi vagy a cikk folytatására látogass el honlapunkra a www.speed-fit.hu-ra és regisztrálj egy ajándék napijegyre!

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!

SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
+36-96-528-448

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.

2024. Szeptember 07. 08:14, szombat | Helyi

Kétszáz kiállító az idei Gazdanapokon

Közel 200 kiállítóval várják szombatig a látogatókat a 37. Bábolnai Gazdanapokon.

2024. Szeptember 07. 07:11, szombat | Helyi

Őszi nyitvatartás a pannonhalmi főapátságban

A turistafőszezon lezárultával a pannonhalmi főapátság nyitvatartása is őszi üzemmódra állt át, amely lényegében a tavaszinak felel meg. A legfontosabb, hogy hétfőn ne akarjuk látogatni a monostort!

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.