Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. Június 08. 17:00, kedd | Helyi
Forrás: Speedfit Fitnesz Stúdió

SPEEDFIT Fitnesz Mindenkinek! A zsírégetés 12 aranyszabálya

SPEEDFIT  Fitnesz Mindenkinek! A zsírégetés 12 aranyszabálya

Elhatározta, hogy tényleg lead néhány kilót? Végre látni szeretné a hasizmait? Minden fontos információ, amely a szálkásításhoz szükséges, megtalálható ebben a cikks

Az első lépés igazából egyszerű matematika:kevesebb kalóriát kell bevinnie, mint korábban.A kalóriadeficit létrehozásával / kevesebb kalóriát visz be, mint amennyit eléget/ a teste feléli a zsírtartalékokat, s ezzel komoly lépést tesz a fogyás felé.Mit tegyen pontosan? Egy átlagos életvitelű ember kb. 30 kilokalóriát éget el testkilogrammonként. Ez egy 80 kg-os férfi esetében 2400 kcal. Feltéve, hogy fokozza a fizikai aktivitását/ pl.edzésekkel/, emellett pedig csökkenti a bevitt kalóriák számát testkilogrammonként 25 kcal-ra/ iménti példánknál maradva ez 2000 kcal/, biztosan égetni kezdi nem kívánatos zsírpárnáit.Hogyan tudja legegyszerűbben redukálni a kalóriákat? Iktassa ki ételei közül azokat, amelyek feleslegesen sok zsírt tartalmaznak: vajat, hagyományos étolajokat, mártásokat, teljes zsírtartalmú tejtermékeket, zsíros húsokat és felvágottakat... Teste zsírszükségletét fedezze egészséges forrásokból, amelyek megtalálhatók a halhúsban, oliva-és lenmagolajban,natúr dió-és mogyorófélékben.A lényeg: ezeket is mértékkel fogyassza!

Ha kíváncsi vagy a cikk folytatására látogass el weboldalunkra a www. speed-fit.hu -ra és regisztrált egy díjmentes napijegyre!

Bővebb információ:

Bögi Viktor személyi edzőnél

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!


SPEEDFIT Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr - Dunacenter
06/96 528-448


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.