Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2011. Január 07. 09:23, péntek | PR
Forrás: Speedfit Fitnesz Stúdió

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! Egészséges táplálkozás télen is

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! Egészséges táplálkozás télen is

Télen, a hideg miatt, sokkal gyakoribbak a megfázásos betegségek, mint a meleg hónapokban. A depresszió kialakulásának esélye is jóval nagyobb ebben az időszakban, aminek leginkább a kevés ideig tartó nappali fény a magyarázata. A sötétb

Ennek tünetei a megnövekedett étvágy, főleg a szénhidrátok felé, a fáradékonyság, a lustaság, és az álmosság. Ilyenkor kevesebbet vagyunk a szabadban, és kevesebbet mozgunk. Kevesebb friss gyümölcshöz és zöldséghez is jutunk, mivel télen nálunk nem teremnek, így drágábbak és sokan nem vásárolják meg.

Mit tehetünk tehát, hogy télen is egészségesek maradjunk?

Elsősorban a táplálkozásra kell odafigyeljünk.Ne sajnáljuk a pénzt a citrusfélékre, fogyasszunk minden nap, ha csak tehetjük. A hagymát, fokhagymát könnyű tárolni, és jótékony hatással vannak az egészségre. A befőtt, kompót, habár nem olyan, mint a friss gyümölcs, de mivel télen ezekhez könnyebb hozzájutni, fogyasszuk előszeretettel.
A táplálkozás mellett, a mozgásnak van a legfontosabb szerepe a téli egészség megőrzésében. Amennyiben csak tehetjük, használjuk ki a nappali órákat sétára, szaladásra, biciklizésre. Fontos, hogy rendszeresen töltsünk némi időt a szabadban, már csak a depresszió elkerülése érdekében is.
Öltözzünk jól fel mindig, a megfázás okozta betegségeknek hosszú távon súlyosabb következményei is lehetnek.
Nem kell a telet passzívan tölteni, hisz nem vagyunk medvék, hogy végig aludjuk. Próbáljuk ki a téli sportok egyikét, lehet, hogy megkedveljük, és így aktívan tölthetjük a hideg hónapokat is.

Forrás: http://fitt-es-egeszseges.com/cikkek/egeszseges-taplalkozas-telen

Ha kíváncsi vagy további egészséges életmóddal, táplélkozással és edzéssel kapcsolatos cikkünkre, látogass el honlapunkra a www.speed-fit.hu-ra és regisztrálj egy ajándék napijegyre!

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!

SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
+36-96-528-448

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.

2021. Október 05. 12:28, kedd | PR

Egy „apróságba” bukott bele Donald Trump

A járvánnyal kapcsolatos kommunikáció áll annak háttérében, hogy Donald Trump elveszítette az amerikai elnökválasztást.