Városlista
2023. december 8, péntek - Mária

Hírek

2010. November 24. 17:57, szerda | PR
Forrás: Speedfit Fitnesz Stúdió

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! Egészséges táplálkozás vagy mozgás???

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! Egészséges táplálkozás vagy mozgás???

Érdemes ezt a két fogalmat mereven szétválasztani? Egyáltalán lehet „csak" az egyikkel hosszabb távon eredményeket elérni, életerőssé válni? Amennyiben pedig választani kell, vajon melyik van jobb hatással egészségi állapotunkra?

A mai korra jellemző civilizációs betegségek (a szív-és keringési rendszer problémái, rosszindulatú daganatok) nagy része a rossz táplálkozási szokásoknak is köszönhető.
Milyen helytelen táplálkozási szokásoktól érdemes tartózkodni?
Először is a magas kalóriatartalmú, zsírokban gazdag ételek túlzott fogyasztásától. Az emberek nem kis hányada kalóriaszükségletének nagy részét messze túllépi, ráadásul éppen telített zsírok sokaságának bevitelével.
További hibaforrás a napi étkezések kihagyása, (főleg a reggeli, tízórai illetve uzsonna) melynek eredményeként délben és este sokan többfogásos ételcsodákkal terhelik meg emésztőrendszerüket.
Ezeken felül még érdemes hangsúlyozni a folyadékbevitelt, elsősorban tiszta víz, illetve ásványvíz formájában ajánlott 2-3 liter.
Mindazoknak, akik szeretnének egészségesebben táplálkozni és élni, érdemes átgondolni a táplálkozásukban esetlegesen meglévő hiányosságokat.

Ha kíváncsi vagy a cikk folytatására látogass el honlapunkra a www.speed-fit.hu-ra és regisztrálj egy ajándék napijegyre!

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!

SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
+36-96-528-448

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 30. 11:11, csütörtök | PR

Miért fontos a megfelelő kérdések feltevése lakásvásárlás előtt?

10 kérdés, amit fel kell tenned lakásvásárlás előtt.

2023. November 28. 17:48, kedd | PR

Csődközelből az európai hódításig: így lett nemzetközi siker a 30 éves R-Water

Nagy Ervin 30 évvel ezelőtt édesapja akasztói szódásüzemében indította el azt a vállalkozást, amely ma évi egymilliárdos árbevétellel működik, és 13 országba szállít izotonóniás, sport- és vitaminitalokat.

2023. November 27. 10:20, hétfő | PR

Egy kis újítás a karácsonyi menüben?

A karácsonyi menütervezés egy igen kényes téma tud lenni a családban. Vannak, akik ragaszkodnak a hagyományos ételekhez, vannak, akik már biztosan szívesen újítanának.

2023. November 22. 09:12, szerda | PR

K&H: fékre lépett a gyerekinfláció is.