Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Február 12. 17:00, péntek | Helyi
Forrás: Speedfit Fitness Studio

SPEEDFIT Fitnesz Mindenkinek! Elkezdjük a testedzést! A megfelelő hozzáállás kialakítása

SPEEDFIT  Fitnesz Mindenkinek! Elkezdjük a testedzést! A megfelelő hozzáállás kialakítása

Az edzéseket megkezdő emberek egy része (ők teszik helyesen) az első időszakban információgyűjtési szakaszon mennek keresztül. Ekkor testműveléssel kapcsolatos cikkeket, tanulmányok

Mindenkinek, aki testedzésre vállalkozik, tudnia kell,hogy miért edz, mit akar elérni. A lejövök a konditerembe, ellesek egy-két gyakorlatot, aztán majd lesz valahogy" típusú hozzáállás egészen biztosan kudarcra van ítélve. Növelni akarom felsőtestem izmainak erejét és tömegét? A lábizmok erőállóképességét akarom fejleszteni? Esetleg a testzsírszázalékomat szeretném csökkenteni? A munkahelyi stresszt kell levezetnem? A pontos célok meghatározása kiemelten fontos.

A kijelölt céloknak megfelelően kell összeállítanunk edzéstervünket és táplálkozási stratégiánkat. Amennyiben elméleti és gyakorlati tudásunk nem biztos, forduljunk szakemberhez. gy magabiztosabban fogunk dolgozni, sok mindent megtanulunk a gyakorlatok kivitelezéséről, nem kockáztatunk sérüléseket, egyáltalán tudni fogjuk, hogy mit miért teszünk - hogy csak néhány előnyt említsek.

Idővel tapasztalatokat szerzünk, kialakul saját tudásunk.Az első eredmények megjelenésével biztosak lehetünk abban, hogy helyes úton járunk és megfelelő segítséget kaptunk, kapunk.

Sokakban felvetődik a kérdés: Mennyit kell dolgoznom ahhoz, hogy végre eredményes legyek? A kérdés megválaszolása megint csak egyéni céljainktól függ( tíz kilogramm testzsírt leadni például sokkal könnyebb, mint ugyanennyi tiszta izomszövetet felépíteni). ltalánosságban elmondható,hogy hat-nyolc hónap alatt nagy változásokat tudunk elérni kondicionális képességeink javításában, testzsírszázalékunk csökkentésében, izmaink növelésében.

Tegyük meg a kezdő lépést, kérjünk bátran tanácsot és segítséget , legyünk kitartóak, türelmesek, és bizonyosan elégedettek leszünk az életünkben bekövetkező minőségi változásokkal!

Bővebb információ:
Bögi Viktor
személyi edző

SPEEDFIT Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr - Dunacenter
06/96 528-448

http://www.speed-fit.hu


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.