Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 10. 17:00, szerda | Helyi
Forrás: Speedfit Fitness Studio

SPEEDFIT Fitnesz Mindenkinek! Fogyni másképp!

SPEEDFIT  Fitnesz Mindenkinek! Fogyni másképp!

Kilómorzsoló keserves tortúra helyett, kilófaló jókedvű egészségkúra! Napjainkban, ha az egészséges életmód szóba kerül sokaknak biztosan a fogyókúra jut eszébe

Ma már köztudott - és most a női/férfi csöppet sem elítélendő hiúságot soroljuk egy kicsit háttérbe -, hogy a túlsúly legkisebb hátránya az esztétika, ezen túl negatívan befolyásolja a vérnyomást, a cukor- és zsíranyagcserét, az erek állapotát, túlterheli az izületeket...stb. Ha a gyermekünk testsúlyára nem figyelünk, az előbb említett problémáknak adhatunk szilárd alapot. Sokan úgy képzelik, hogy szikével, zsírleszívással is orvosolható a túlsúly, csak mozogni ne kelljen! Pedig ezzel tartós eredményt nem érhetnek el. A közelmúltban egy ismert közéleti személyiség szabadult meg több 10 kilótól gyomorszűkítő műtétet követően, pár hét múlva azonban mégis kórházi kezelés lett a beavatkozás következménye, ez a drasztikus, természetellenes eljárás ugyanis kikészítette a szervezetét.
Egy korszerű fogyókúra ma már nem képzelhető el megfelelően felépített progresszív testmozgás(sorozat) nélkül. Ez nem jelenti kizárólagosan a kardiogépek használatát. Vele párhuzamosan különböző izmokat, izomcsoportokat erősítő gépek használata szükséges az alakformáláshoz. Formát ugyanis az izom kölcsönöz az emberi testnek. Egy rosszul kivitelezett fogyókúránál könnyen előfordul, hogy az amúgy sem túl sok izmunkból veszítünk, a zsír pedig - köszöni szépen - marad, ott, ahol volt, sőt még a mérleg is gúnyt űz majd belőlünk. Csak mert a tudatosan megtervezett, okosan felépített étrend és mozgásterv helyett, gyors eredményt ígérő csodabogyóknak, módszereknek...stb. hittünk.

Személyi edzőként naponta találkozom az ugyanazon okra visszavezethető problémával. Rossz döntés, amelyet aztán nemkívánatos eredmény követ. ppen e nagyszámú tévedés és érdeklődés miatt döntöttünk úgy, hogy a SPEEDFIT csapatával együttműködve segítünk edzőkollégáimmal nöknek/Nektek.

Kérdezzenek/Kérdezzetek bátran a következő témakörökben: egészség, táplálkozás, fogyókúra, diéta; alakformálás, testedzés: kardió, fitness; értékek, határok, mérték, mit szabad és mit nem, mikor és mennyi az elég, azaz személyre szabott tanácsadás.

Bővebb információ :

Kránitz Benadett, fitnesz oktató
benadett.kranitz@citromail.hu
06-30/20-42-899

SPEEDFIT Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr - Dunacenter
06/96 528-448

http://www.speed-fit.hu


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.