Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2011. Február 14. 16:15, hétfő | PR
Forrás: Speedfit Fitnesz Stúdió

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! Harapnivaló kerek popsi 4 hét alatt 2. rész

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! Harapnivaló kerek popsi 4 hét alatt 2. rész

A markolnivaló kerek popsi eléréséhez kövesd edzéstervünket. Ha a téli hónapok hatására lelassuló anyagcsere nálad is plusz kilók formájában öltött testet, elsősorban popsid és combod tájékán, folytasd egyszerű, de hatékony gyakor

Csípőemelés

Feküdj a hátadra, csípődet felemelve nyújtsd a magasba az egyik lábadat, majd csípődet a magasban tartva jobb térdedet húzd a mellkasodra, és végezz el tíz csípőemelést. Egy levegővételig még tartsd lábadat a mellkasodon, azután végezz el egy újabb tízes sorozatot. Végezd el a gyakorlatot a másik oldalon is.

Szamárrúgás

Feküdj az oldaladra. Tedd kezedet a fejed mögé. Most felső lábaddal rúgj egyet hátra, majd tedd vissza a másikra. Fejed mögött lévő kezed segít a gyakorlat során abban, hogy, míg lábaddal hátrarúgsz, végig egyensúlyban tudj maradni. Ismételd meg a rúgást tízszer, majd fordulj át a másik oldaladra, és végezd el a gyakorlatot ott is, a másik lábaddal. Figyelj a far- és a térdhajlító izmokra.

Cikkünk Chrissie Gallagher-Mundy Testszobrászat című könyve alapján készült, mely az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg.

Ha kíváncsi vagy további egészséges életmóddal, táplálkozással és edzéssel kapcsolatos cikkünkre, látogass el honlapunkra a www.speed-fit.hu-ra és regisztrálj egy ajándék napijegyre!

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!

SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
+36-96-528-448

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 04. 10:08, szombat | PR

A kompresszorok hazai szakértője: BTK Kft.

A kompresszorok, avagy gázsűrítők széles körben alkalmazott készülékek. Bár egyszerű feladatot látnak el, típusaik és alkalmazási lehetőségeik rendkívül sokszínűek.

2021. December 03. 18:24, péntek | PR

A vállalatok javában radírozzák a Fordista-modelleket

Egy átfogó kutatás a napjainkban zajló történelmi jelentőségű változásokra világított rá.

2021. November 30. 17:07, kedd | PR

Költséghatékonyabbak és energiatakarékosabbak az elektromos buszok, mint a dízelek

Nemzetközi tesztprogram vizsgáztatja a magyar fejlesztésű elektromos Ikarus buszt.

2021. November 29. 17:00, hétfő | PR

Műemléki Piarista Kollégiumot újít fel a Jánosik Kft.

Folytatódik a sátoraljaújhelyi piarista kollégium felújítása. A sikeres első ütemi rekonstrukció után, most a belső terek korszerűsítésén a sor.