Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2011. Március 15. 15:40, kedd | PR
Forrás: Speedfit Fitnesz Stúdió

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! Köredzés

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! Köredzés

A köredzés egy remek edzésmódszer, mely segítséget nyújt akár különböző céljaink megvalósításához. A test főbb izomcsoportjai átmozgatásával lehetőségünk nyílik a jó kondíció elérésére, vagy akár fogyásra is.

Mi a köredzés?

A köredzés egy remek edzésmódszer, mely segítséget nyújt akár különböző céljaink megvalósításához. A test főbb izomcsoportjai átmozgatásával lehetőségünk nyílik a jó kondíció elérésére, vagy akár fogyásra is, sőt egyes edzők szerint nehezen fogyóknál, vagy stagnáló időszakban ez a módszer lehet a megoldás. Az intenzitás a terjdelem a pihenő idő és a gyakorlatok variálásával más és más célt érhetünk el. Illetve a gyakorlatok változtatása, nehezítése ajánlott az adott cél elérése érdekében, mert ezek az ingerek hamar alkalmazkodást válthatnak ki. Különböző edzettségü emberek is végezhetik egyszerre. Az edzés végezhető saját testsúllyal, vagy különböző eszközökkel: tömött labda, kézi sulyzó, gumi szalag, step, Maga a módszer nem újkeletű, már régóta alkalmazzák az edzőtermekben illetve a versenysportban. Napjaink divatosan újuló edzésmódszerei között újra megtalálható és előszeretettel alkalmazott.
Néhány fajtája és formája a köredzésnek:
Erő-állóképesség fejlesztés, állóképesség fejlesztés, szuper vagy kombinált köredzés (kardio és súlyzós gyakorlatok)
Formáját tekintve lehet testrészek szerint edzeni pl.: első körben felső test izmai kerülnek előtérbe, a következő körben pedig az alsó test izmait dolgoztatjuk meg, vagy egymástól távoli izomcsoportok edzése egymás utáni állomásokon, kiindulóhelyzetek figyelembevételével variált állomások, …

Ha kíváncsi vagy a cikk folytatására látogass el honlapunkra a www.speed-fit.hu-ra és regisztrálj egy ajándék napijegyre!

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!

SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
+36-96-528-448

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 04. 10:08, szombat | PR

A kompresszorok hazai szakértője: BTK Kft.

A kompresszorok, avagy gázsűrítők széles körben alkalmazott készülékek. Bár egyszerű feladatot látnak el, típusaik és alkalmazási lehetőségeik rendkívül sokszínűek.

2021. December 03. 18:24, péntek | PR

A vállalatok javában radírozzák a Fordista-modelleket

Egy átfogó kutatás a napjainkban zajló történelmi jelentőségű változásokra világított rá.

2021. November 30. 17:07, kedd | PR

Költséghatékonyabbak és energiatakarékosabbak az elektromos buszok, mint a dízelek

Nemzetközi tesztprogram vizsgáztatja a magyar fejlesztésű elektromos Ikarus buszt.

2021. November 29. 17:00, hétfő | PR

Műemléki Piarista Kollégiumot újít fel a Jánosik Kft.

Folytatódik a sátoraljaújhelyi piarista kollégium felújítása. A sikeres első ütemi rekonstrukció után, most a belső terek korszerűsítésén a sor.