Városlista
2023. december 11, hétfő - Árpád

Hírek

2011. Március 15. 15:40, kedd | PR
Forrás: Speedfit Fitnesz Stúdió

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! Köredzés

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! Köredzés

A köredzés egy remek edzésmódszer, mely segítséget nyújt akár különböző céljaink megvalósításához. A test főbb izomcsoportjai átmozgatásával lehetőségünk nyílik a jó kondíció elérésére, vagy akár fogyásra is.

Mi a köredzés?

A köredzés egy remek edzésmódszer, mely segítséget nyújt akár különböző céljaink megvalósításához. A test főbb izomcsoportjai átmozgatásával lehetőségünk nyílik a jó kondíció elérésére, vagy akár fogyásra is, sőt egyes edzők szerint nehezen fogyóknál, vagy stagnáló időszakban ez a módszer lehet a megoldás. Az intenzitás a terjdelem a pihenő idő és a gyakorlatok variálásával más és más célt érhetünk el. Illetve a gyakorlatok változtatása, nehezítése ajánlott az adott cél elérése érdekében, mert ezek az ingerek hamar alkalmazkodást válthatnak ki. Különböző edzettségü emberek is végezhetik egyszerre. Az edzés végezhető saját testsúllyal, vagy különböző eszközökkel: tömött labda, kézi sulyzó, gumi szalag, step, Maga a módszer nem újkeletű, már régóta alkalmazzák az edzőtermekben illetve a versenysportban. Napjaink divatosan újuló edzésmódszerei között újra megtalálható és előszeretettel alkalmazott.
Néhány fajtája és formája a köredzésnek:
Erő-állóképesség fejlesztés, állóképesség fejlesztés, szuper vagy kombinált köredzés (kardio és súlyzós gyakorlatok)
Formáját tekintve lehet testrészek szerint edzeni pl.: első körben felső test izmai kerülnek előtérbe, a következő körben pedig az alsó test izmait dolgoztatjuk meg, vagy egymástól távoli izomcsoportok edzése egymás utáni állomásokon, kiindulóhelyzetek figyelembevételével variált állomások, …

Ha kíváncsi vagy a cikk folytatására látogass el honlapunkra a www.speed-fit.hu-ra és regisztrálj egy ajándék napijegyre!

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!

SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
+36-96-528-448

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 11. 07:22, hétfő | PR

Épületenergetikai korszerűsítést végeztek

Több mint 1 milliárd forintért korszerűsítette a Jánosik és Társai Kft. Budapesten a Csalogány utcában található hét szintes épületet

2023. November 30. 11:11, csütörtök | PR

Miért fontos a megfelelő kérdések feltevése lakásvásárlás előtt?

10 kérdés, amit fel kell tenned lakásvásárlás előtt.

2023. November 28. 17:48, kedd | PR

Csődközelből az európai hódításig: így lett nemzetközi siker a 30 éves R-Water

Nagy Ervin 30 évvel ezelőtt édesapja akasztói szódásüzemében indította el azt a vállalkozást, amely ma évi egymilliárdos árbevétellel működik, és 13 országba szállít izotonóniás, sport- és vitaminitalokat.

2023. November 27. 10:20, hétfő | PR

Egy kis újítás a karácsonyi menüben?

A karácsonyi menütervezés egy igen kényes téma tud lenni a családban. Vannak, akik ragaszkodnak a hagyományos ételekhez, vannak, akik már biztosan szívesen újítanának.