Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2011. Június 18. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Spielberg újabb nagy dobásra készül

Spielberg újabb nagy dobásra készül

A legendás rendező találkozott a klasszikus forgatókönyvírójával, hogy megvitassák egy esetleges negyedik rész lehetőségét.

Steven Spielberg, a világ egyik leghíresebb rendezője a közelmúltban találkozott a Thor és a legenda vagyok forgatókönyvírójával. A hírek szerint a filmes és Mark Protosevich arról diskuráltak, hogyan lehetne egy új lökést adni a sztár egyik klasszikus filmjének, a Jurassic Parknak.

A legendás direktor és az író egyelőre még csak az ötletelésnél tart, még az sem eldöntött, hogy egy folytatás, vagy inkább újragondolt verzió készüljön. Az azonban már biztos, hogy a Universal örömmel fogadna egy új részt, bár határozott zöld utat még egyáltalán nem adtak hozzá. Eddig még senki nem kapott megbízást sem a könyv megírására, sem pedig a szereplésre, a The Hollywood Reporter információi szerint.

A franchise, ami a régen kihalt dinoszauruszok újjászületése körül forgott, közel két milliárd dolláros bevételt hozott a stúdiónak, amiből csupán az első rész, az 1993-as Jurassic Park, kaszált 915 milliót. A harmadik epizód persze már nem volt ilyen sikeres 2001-ben, az mindössze 369 millióval zárt, de még ez is egy különösen tekintélyes összegnek számít a filmes piacon.

A többszörös Oscar-díjas Spielberg csak az első két részt rendezte saját kezűleg, a harmadiknál már csak, mint executive producer volt jelen.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.