Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Június 15. 12:00, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Spóroljon Győrben is a Tiplinoval

Spóroljon Győrben is a Tiplinoval

Mindenki szeret olcsóbban vásárolni ezért jó hír, hogy a Tiplino online portál egész Magyarország területén elérhető, így a segítségével akár Győrben is spórolhat.

Az online vásárlások így kifizetődőbbek lesznek, a ruhatára és pénztárcája is tele lesz. Lássuk hát, mik is a lehetőségek.

Olcsóbb ruhatár AboutYou kuponnal

Nem a ruha teszi az embert - tartja a mondás, mégsem látni pucéran szaladozó embereket az utcán. Mindenki maga határozhatja meg hol vásárol és mennyit, milyen ruhatárral vértezi fel magát. A jelenleg arany korukat élő ruházatot forgalmazó webáruházak a Sinsay, Answear vagy About You, ahol különböző márkák és stílusok képviseltetik magukat.

A webáruház kiválasztása van annyira nehéz feladat, mint a ruhák és a megfelelő méret kiválasztása. Ilyenkor kell rákeresni például a vásárlói véleményekre és a spórolási lehetőségekre.

Az About You. hu fő erénye a több rendelkezésre álló spórolási lehetőség. Kihasználhatja a Tiplino által nyújtott pénzvisszatérítést vagy az About You kuponokat. Mindkét esetben keresse fel a Tiplino.hu portált és rajta az About You webáruházat. Máris láthatja a visszatérítés mértékét és rendelkezésre álló kedvezményes kuponokat. Ezek után jegyezze meg vagy másolja ki a kívánt kuponkódot és lépjen át az áruház weboldalára. Helyezze kosarába amit vásárolni szeretne és a pénztárban adja meg vagy illessze be a Tiplino portálról szerzett kódot. A beváltást követően láthatja a kedvezményét.

Az About You.hu olyan darabokat kínál, melyek garantáltan kiemelik a személyiségét. Megtehetik ezt nők, férfiak és még gyerekek is, miközben a legnépszerűbb világmárkák termékei közül válogathat. Legyen az Only, Vero Moda, Tommy Hilfiger vagy Tamaris. Funkcionális és kényelmes öltözetet sportoláshoz az Adidas, Nike, Puma vagy Converse szolgáltat. A prémium márkák közül találkozhat itt a Ralph Lauren, Hugo Boss, Michael Kors vagy Calvin Klein termékeivel. Kipróbálhatja az About You saját márkás termékeit is, melyek a minőséget tekintve nem maradnak el az előbb említett márkáktól. Ha az About You kupon beváltása mellett dönt, figyelmesen olvassa el mire vonatkozik pontosan, esetleg milyen a minimális rendelési összeg.

A vásárlói értékelések szempontjából is megüti a mércét, mivel számos About You véleményről olvashat a weboldalon, melyet elégedett vásárlók osztottak meg. Ha a személyes vásárlást részesíti előnyben csak azért, mert fél, hogy nem találja el a megfelelő méretet, ennél a webáruháznál nincs ok aggodalomra. Az About You visszaküldés a vásárlástól számított 100 napon belül lehetséges.

Pénzvisszatérítés a Tiplino által

A webáruházak sok esetben akciókkal várják vásárlóikat, de ami mindig elérhető, az a pénzvisszatérítés, azaz cashback. Minden áruház más visszatérítést kínál. Az About You esetében nincs más dolga, mint kikeresni a Tiplino weboldalán ezt az áruházat és átirányítani magát a “Vásárlás” gombra kattintva. Az About You.hu weboldalon találja magát, ahol a már megszokott módon végrehajtja a rendelést. A vásárlástól számított 48 órán belül láthatja Tiplino fiókjában a kapott jutalmat. Annak érdekében, hogy ez garantáltan így történjen, érdemes odafigyelni arra, hogy az átirányítást követő 30 percen belül adja le rendelését és ne használjon közben reklámblokkolót vagy névtelen böngészőt. Ha kedvezményes kupont is használni szeretne, az csak akkor lehetséges, ha a Tiplino portálról származik és ha a felhasználási feltételek ezt megengedik.

A jóváírást követően a jutalom megerősítésre vár, ami 30-70 napot is igénybe vehet, de mivel az adott webáruháztól függ, egyes esetekben ez 90-100 nap is lehet. Ha megtörtént a megerősítés, kérvényezheti az összeg kifizetését a bankszámlájára. Kész is, máris spórolt.

Ne feledje, hogy bárhol is van, a Tiplino mindig kéznél van a mobilalkalmazásnak köszönhetően. Így a vásárlás és spórolás elményét bárhol élvezheti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.