Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. December 14. 07:20, csütörtök | Bulvár

Stroke-ot kapott és lebénult Markos György

Stroke-ot kapott és lebénult Markos György

A humorista sosem járt orvoshoz, meg is lett az eredménye: évekkel ezelőtt stroke-ot és infarktust kapott Markos György.

Tizenhárom évig nem mentem kontrollra, úgy versenyeztem, küzdősportoltam, meg minden, aztán jött a sztrók, csak nem volt publikus, nem akartam celeb lenni. Két hétig bent feküdtem az OPNI-ban, ott közölték, hogy “remekek” az eredményeim, mert a 120 helyett 220 volt a vérnyomásom, a koleszterinem 3,8 helyett 7, a trigliceridértékem a normálisnak a hatszorosa, mondták, hogy ügyes” – sorolt a bajokat a humorista.

Markos György az Esti Frizbi felvételén elárulta Hajdú Péternek, hogy egy időre lebénult az agyérgörcs következtében. “A körmömet sem tudtam megreszelni” – mondta a közönség döbbenetére.

Miután jobban lett, 180 fokos fordulatot vett az élete. Kemény edzéstervvel harminc kilótól szabadult meg négy hónap alatt, napi hat kilométereket futott. “Most már csak zöldet eszem, úgyhogy pompon nőtt a seggemre, mint a nyulaknak” – tette hozzá nevetve Markos, aki reméli, mások tanulhatnak az ő történetéből, ami kis híján nagyon rosszul végződött.

Forrás: nlcafe.hu; blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.