Városlista
2024. augusztus 14, szerda - Marcell

Hírek

2012. Január 28. 16:35, szombat | Helyi
Forrás: Sunhill Media

Összefogás Koncert Győrben és Budapesten - A sztárok összefognak Magyarországért!

Összefogás Koncert Győrben és Budapesten - A sztárok összefognak Magyarországért!

2012.február 19-én kerül megrendezésre az Összefogás Koncert Magyarországért, melynek első két állomása Győr és Budapest. Fővédnöke Borkai Zsolt Győr polgármestere, a MOB elnöke.

A koncertsorozat non-profit kezdeményezés, amelynek célja, hogy a teljes magyar társadalom számára fontos ügyeket támogasson.
Kora délutántól késő estig folyamatosan lépnek színpadra a népszerű előadók a Győr Városi Egyetemi Sportcsarnokban és a Papp László Budapest Sportarénában.

A fellépők: Adri, Bende Ildikó, DJ Dominique, Forgács Péter, Hangária, Hien, Járai Márk, Kiki (Patkó Béla), Király Viktor és Király Linda, Kiss Tünde, Kozmix, L.L. Junior, Lukács Tibor, Mészáros Árpád Zsolt, Miller Zoltán, MM (Márton Máté), Molnár Ferenc Caramel, Mórocz Adri és Boribon muzsikál, Mystery Gang, Nagy Balázs, Patai Anna, Széles Iza, Tóth Vera, Török Ádám, Vásáry André, Venczel- Kovács Zoltán, a lista folyamatosan bővül…

Zenei rendezők: Bársony Bálint és Némo.
A koncert szervezői a „Tiéd a színpad!” pályázat keretében lehetőséget nyújtanak két amatőr zenekarnak is, hogy a Budapest Sportaréna színpadán mutatkozhassanak be: a jelentkező zenekarok közül egyet az Összefogás Koncert fellépőiből alakuló hét tagú zsűri választ ki, egyet pedig a nagyközönség az Interneten szavaz meg (a szavazatokat egy Facebook alkalmazáson keresztül lehet majd leadni).

A februári győri és budapesti koncertek a magyar államadósság csökkentéséhez járulnak hozzá: a bevételek – a technikai költségek levonása után – az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerülnek.
A jegyek ára 2012 forint, a 14 év alatti gyermekek pedig 0 forintért juthatnak belépőhöz – ők egy a koncertre hozott ajándékkal segíthetnek, amit a Máltai Szeretetszolgálat juttat el a rászorulóknak.

Az álló és ülőhelyekre szóló jegyek már kaphatóak a Ticket Express Jegyirodáiban (www.tex.hu)
A koncert honlapja: www.osszefogaskoncert.hu
A koncert facebook oldala: www.facebook.com/osszefogaskoncert
A koncert szervezője a BIFF Nonprofit Kft., info@biff.hu
Sajtókapcsolat: Réti Dóra, 06 20 992 9583, dora.reti@sunhillmedia.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.

2024. Augusztus 13. 09:13, kedd | Helyi

Anya adta a veséjét a fiának – humán történet a győri kórházból

Amikor egy anya azt mondja a gyermekének, hogy az életemet adnám érted, azt vehetjük komoly ígéretnek.