Városlista
2024. augusztus 17, szombat - Jácint

Hírek

2011. Szeptember 20. 10:20, kedd | Helyi

Összegyűlt a pénz, utazhat Németországba Hanna

Összegyűlt a pénz, utazhat Németországba Hanna

A 2 éves Győr-Ménfőcsanaki kislány, aki az úgynevezett SLO szindrómában szenved, kezelésére sokan gyűjtöttek az elmúlt napokban.

Bár Hanna betegsége egyelőre nem gyógyítható, ha sikerül a több hetes kezeléssorozat, sokkal kényelmesebb és könnyebb életet élhet a jövőben.

Egy-egy millió forintba kerülő terápiára megy Hanna, az ehhez szükséges pénzt viszont csak nagyon nehezen tudták előteremteni szülei. Sokan összefogtak, az édesapa Audi - s kollégái éppúgy mint a SZESE kézilabda csapata. A hiányzó 400 ezer forint végül összegyűlt így Hanna a következő heteket egy külföldi klinikán tölti ahol olyan kezeléseket kap amelyekre idehaza nincs lehetőség. Mit is lehet ehhez hozzátenni, minthogy sok sikert Hanna és köszönet mindenkinek aki csak egy forinttal is hozzájárult a nagyon beteg kislány élhetőbb életéhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.

2024. Augusztus 16. 08:08, péntek | Helyi

Idén is zsebbenyúlós az iskolakezdés – Gazdasági Magazin 9.rész

Már szinte minden papírboltban elkezdődött a nagyroham az iskolakezdés előtt.

2024. Augusztus 16. 07:10, péntek | Helyi

III. fokú riasztás és vízosztás a pályaudvarokon – Győrben is

Harmadfokú hőségriasztást hirdettek ki, ezért augusztus 14-től augusztus 18-ig a MÁV, a VOLÁN és a GYSEV is az utasai számára díjmentesen vizet biztosít.

2024. Augusztus 15. 09:12, csütörtök | Helyi

Apa és fia is bajnok Jiu-Jitsuban

A brit és a magyar bajnoki címet is magáénak tudhatja apa és fia. Dr. Varga István és Varga András Győrből hódította meg Európát, és gyűjtött be számos hazai és nemzetközi elismerést Jiu-Jitsuban.