Városlista
2022. november 26, szombat - Virág

Hírek

2012. Március 05. 07:30, hétfő | Helyi sport
Forrás: eto.hu

"Stabilabbak voltunk, de ismét volt egy hiba"

Az előző héthez képest jobban, stabilabban játszott a csapat.

De Fortuna nem fogta annyira a kezünket, mint ugyanebben a fordulóban a Debrecen, a Videoton vagy a Honvéd kezét, így az élcsapatok közül egyedül mi nem tudtunk nyerni. Csertői Aurél a Győri ETO FC, és Artner Tamás a Haladás vezetőedzője a Sport Televízió élő adásában értékelte először a látottakat.

Csertői Aurél: "Stabilan játszottunk, a gólig az ellenfélnek helyzete sem volt. Sajnos a hiba megint bennünk volt, ez pedig pontokban is megmutatkozott. Mezőnyben néha mi voltunk fölényben, néha az ellenfél, értékesnek tartom az egy pontot annak tudatában, amilyen stílusban vezették a meccset a bírók. Ennek ellenére veszítettünk két pontot, hiszen az ellenfélnek igazán kidolgozott lehetősége nem nagyon volt. Voltak periódusok, amikor jól futballoztunk, de ez kevés volt ma."

Artner Tamás: "Nagyon elégedett vagyok a csapatommal, hiszen amit elterveztünk, azt meg is csináltuk, és egy nagyon jó csapat ellen szereztünk pontot. Szerencsétlen gólt kaptunk, és az első félidőben nem is játszottunk jól, a második játékrészben viszont óriási nyomás alá helyeztük a Győrt. Az ETO pontrúgásokból és kontrákból volt veszélyes, nekünk viszont sok szép támadásunk akadt, igaz, a befejezés hibázott. Kulcsár Kornél személyében egy olyan játékost tettem be a szünetben, aki a játék szervezésében nagyon jó, Oross Márton azért is kapott szerepet, mert a győriek fejjel nagyon jók és kellett még egy magas ember a csapatba. Kulcsár beállásával jól meg tudtuk bontani az ellenfelet, megvoltak az elmozgások, de a befejezések hiányoztak."

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 26. 10:15, szombat | Helyi

A listavezetővel csap össze az ETO

Az NBII-es bajnokság listavezetője és talán legjobb formában lévő csapata látogat vasárnap az ETO Parkba.

2022. November 26. 09:45, szombat | Helyi

Életfogytiglanra ítélték Szilágyi István fiát

Helybenhagyta az elsőfokú bíróság döntését és jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön Szilágyi István fiát.

2022. November 26. 09:15, szombat | Helyi

Fókuszban a tudomány és a tehetség

Tehetségnapot, illetve Tudományos és Művészeti Diákköri konferenciát tartottak a győri Széchenyi István Egyetemen.

2022. November 26. 08:48, szombat | PR

Határidőre készül el a kórház felújítása , bővítése

Ütemterv szerint halad a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermek Sürgősségi és Baleseti Osztályának felújítása és bővítése.