Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Augusztus 15. 07:54, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Stallone: a rajongók így szeretnek

Stallone: a rajongók így szeretnek

Sylvester Stallone úgy gondolja, nem valók már neki a drámaibb szerepek, mert szerinte az ő korában az már patetikus lenne.

A 64 éves színész, Rambo és Rocky figuráinak megformálásról híres. Sly úgy hiszi, a rajongói sem látnák szívesen és nem is élveznék, ha komoly szerepeket ragadna meg.



"Már túl vagyok az érzelmes, lelkis alakításokon, és nem hiszem, hogy az embereket érdekelné, ha újra ilyeneket csinálnék. Büszke vagyok a Rocky Balboa-ra és Copland-re, de inkább drámai filmeket rendezek, mint vállalok el bennük főszerepet" - mondta Stallone.



Hosszú akciófilmes karrierje ellenére Stallone kitart amellett az állítása mellett, hogy a fizikai adottságai megvoltak ahhoz, hogy szólóban játsszon, de ő jobban szeret csapatban dolgozni.



"Soha nem voltam akciósztár, inkább csapatjátékos zsánerű színész vagyok. A Rocky is ilyen jellegű szerep volt, meg az Édenkert a sikátorban. Aztán jött a John Rambo, a negyedik Rambo film. Az valami rendkívülinek számított, mert minden dialógust kivágtak belőle. Teljesen vizuális film volt." - nyilatkozta Sly.

STOP

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült