Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Június 02. 00:00, csütörtök | Helyi

Stílusosan szavak nélkül?

Stílusosan szavak nélkül?

Veled is előfordult már, hogy a reggeli sietségben nem tudtad, mit vegyél fel? Szerencsére a kreatív pólók bármikor kimenthetnek az ilyen szituációkban.

Tervezz egy alkalomhoz illőt, így kényelmesen kifejezheted az egyéniséged!

Szereted a kétértelmű gondolatokat? Tégy utalásokat, egy vicces felső még a hétfői hangulatod is színesebbé teheti. A pólóra vasalt durva nyomatok, kinyúlt anyagok ideje lejárt, mi mutatunk valami sokkal izgalmasabbat és igényesebbet, ami kiválóan szolgál majd a „pólós” napokon.

Az online tervezés legnagyobb előnye, hogy akkor alkotod meg az egyedi terméked, amikor csak kedved van hozzá, ki sem kell tenned a lábad otthonról, amint jön az ihlet, a pólóra viheted az elképzeléseidet az otthon kényelméből. Ebben az újonnan kifejlesztett, felhasználóbarát tervező lesz a segítségedre, mely gyorsan és precízen reagál minden módosításra.

Felkínálja a szerkesztés különféle lehetőségeit, mint például a grafika méretezését, a motívumok színének megváltoztatását és elforgatását, a betűtípus, szín és betűméret megválasztását, illetve elölnézeti képeket is választhatsz attól függően, hogy a póló elejére, hátuljára, vagy ujjaira nyomtatnál.

A kész művedet a jelenlegi legmodernebb technológiával valósítjuk meg. A digitális nyomtatás során ugyanis a festék mélyen a póló szálai közé ivódik, így az igazán időtálló és légáteresztő marad. A fénykép minőség garantált, az élénk vagy pasztell színek mind visszaköszönnek a felsődön.
Nincs más teendőd, mint kiválasztani a számodra legmegfelelőbb női/férfi pólót, ujjatlant vagy pulóvert, amelyet kedvedre alkakíthatsz. A pólók mind puha pamutból készültek, már csak az a kérdés, hogy karcsúsított, lazább, vagy vastagabb, lengébb fazont szeretnél.

Online tervezhetsz nem csak pólókra, de különféle ajándékokra és bélyegzőkre, sőt lábtörlőre is. A különféle nyomtatási eljárásoknak köszönhetően választhatsz egyedi latte bögrét, szatén párnát, telefon tokot, strandtáskát, plüss figurát saját grafikával. Bélyegzőt nem csak céges logóval, de kedves üzenettel, monogrammal is szerkeszthetsz, például az esküvő vagy lánybúcsú alkalmából. Kísérletezz az online tervezőben!

Szavak híján az első benyomást máris megteremtheted egy egyénire szabott, feliratos, saját grafikás ruhadarabbal, ami biztosan nem jön szembe mindenkivel az utcán. Inspirálódj kedvenc bloggereid szettjeiből, viseld magadon a kedvenc zenekarod logóját, lepd meg kedvesed egy kedves idézettel, készítsetek páros pólót, vagy bögrét, tervezz egyedi felsőt a nyári fesztiválszezonra, vagy rendelj fényképes pólót, telefon tokot a kedvenc városodról, egy közös emlékről, - a stílusos lehetőségek száma végtelen.

A Kreativator Blogger programjának keretében számtalan blogger tervezett már pólót, ajándéktárgyat, tapasztalataikat a weboldal Facebook oldalán követheted, ahol minden bejegyzés megosztásra kerül. A benned rejlő dizájner véna kiélését mindenképp érdemes kipróbálnod, hiszen eufórikus elégedettséggel öltheted magadra az elkészült művedet.

A sale16 kóddal 15% kedvezményben részesülsz a http://kreativator.eu/hu/ oldalán rendelésed leadásakor, amelyet június végéig használhatsz fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.