Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2016. Június 06. 16:07, hétfő | Helyi

Stílusosan szavak nélkül?

Stílusosan szavak nélkül?

Veled is előfordult már, hogy a reggeli sietségben nem tudtad, mit vegyél fel? Szerencsére a kreatív pólók bármikor kimenthetnek az ilyen szituációkban.

Tervezz egy alkalomhoz illőt, így kényelmesen kifejezheted az egyéniséged. Szereted a kétértelmű gondolatokat? Tégy utalásokat, egy vicces felső még a hétfői hangulatod is színesebbé teheti. A pólóra vasalt durva nyomatok, kinyúlt anyagok ideje lejárt, mi mutatunk valami sokkal izgalmasabbat és igényesebbet, ami kiválóan szolgál majd a „pólós” napokon.

Az online tervezés legnagyobb előnye, hogy akkor alkotod meg az egyedi terméked, amikor csak kedved van hozzá, ki sem kell tenned a lábad otthonról, amint jön az ihlet, a pólóra viheted az elképzeléseidet az otthon kényelméből. Ebben az újonnan kifejlesztett, felhasználóbarát tervező lesz a segítségedre, mely gyorsan és precízen reagál minden módosításra. Felkínálja a szerkesztés különféle lehetőségeit, mint például a grafika méretezését, a motívumok színének megváltoztatását és elforgatását, a betűtípus, szín és betűméret megválasztását, illetve elölnézeti képeket is választhatsz attól függően, hogy a póló elejére, hátuljára, vagy ujjaira nyomtatnál.

A kész művedet a jelenlegi legmodernebb technológiával valósítjuk meg. A digitális nyomtatás során ugyanis a festék mélyen a póló szálai közé ivódik, így az igazán időtálló és légáteresztő marad. A fénykép minőség garantált, az élénk vagy pasztell színek mind visszaköszönnek a felsődön.
Nincs más teendőd, mint kiválasztani a számodra legmegfelelőbb női/férfi pólót, ujjatlant vagy pulóvert, amelyet kedvedre alkakíthatsz. A pólók mind puha pamutból készültek, már csak az a kérdés, hogy karcsúsított, lazább, vagy vastagabb, lengébb fazont szeretnél.

Online tervezhetsz nem csak pólókra, de különféle ajándékokra és bélyegzőkre, sőt lábtörlőre is. A különféle nyomtatási eljárásoknak köszönhetően választhatsz egyedi latte bögrét, szatén párnát, telefon tokot, strandtáskát, plüss figurát saját grafikával. Bélyegzőt nem csak céges logóval, de kedves üzenettel, monogrammal is szerkeszthetsz, például az esküvő vagy lánybúcsú alkalmából.

Inspirálódj kedvenc bloggereid szettjeiből, a kreativator Blogger programjának keretében magyarországi bloggerek is beszámolnak a tapasztalataikról. Zenekaros póló, páros póló tervezés, fesztivál póló nyomtatás, fényképes telefon tok vagy hűtőmágnes egy kedves kirándulás emlékéről - a stílusos lehetőségek száma végtelen. Légy a saját magad dizájnere!

A kreativator.hu segít megalkotni az egyéni elképzeléseidet, egyedi póló tervezés online tervezőben, póló feliratozás vagy fényképes, saját mintás felső tervezés, kreatív ajándék szerkesztés, telefon tok, vicces párna, bögre rendelés időtálló nyomattal és minőségi póló nyomtatás digitális technológiával másnapra!

Cégek megkeresését is várjuk promóciós póló logózás, reklámtárgy emblémázás céljából. Oldalunkon továbbá lábtörlő és bélyegző is megtervezhető, mennyiségi kedvezményeket és árajánlatot biztosítunk!

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 05. 09:16, hétfő | Helyi

Menhelyeket látogathatnak és kutyát is sétáltathatnak a gyerekek

Több mint 120 ezer gyerek részvételével indul hétfőn az Állatvédelmi témahét.

2022. December 05. 08:15, hétfő | Helyi

Veszélybe sodorhatja a benzinárstopot a piaci feszültség

Lassan nem az a kérdés Európában, hogy mennyibe kerül a nyersolaj vagy az üzemanyag, hanem az, hogy lesz vagy nem lesz.

2022. December 05. 07:15, hétfő | Helyi

Lámpásokkal mutatták meg magukat a győrszentivániak

Egy kormányhatározat értelmében különösen veszélyes gyárak építése van tervben közel a lakóterülethez Győrszentivánon. A helyi civilek már több hónapja, különböző megmozdulásokon tiltakoznak ez ellen. A tiltakozók pontokba foglal

2022. December 04. 09:15, vasárnap | Helyi

Licit a rászorulóknak

Közös karácsony gyűjtést szervezett Bödő Gergely és a Lurkó Alapítvány, amely kezdeményezéshez Priskin Tamás is csatakozott.