Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2012. Július 05. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Stohl András veszélyes jelenetet forgatott

Stohl András veszélyes jelenetet forgatott

Sokan meglepődtek, amikor Stohl Andrást egy magas ház tetején látták sétálni a napokban. A jelenet olyan volt, mintha a színész éppen leugrani készülne.

A bámészkodók bizony nem tévedtek túl nagyot, csak éppenséggel Stohl nem magánemberként gondolkodott az öngyilkosságon, hanem egy filmet forgatott, melyben egy elkeseredett férfit játszik. Az RTL Klub Reflektor magazinjának anyagából ugyan nem derült ki, hogy a színész leugrik-e a háztetőről, vagy sem, ezt majd csak az év végén mozikba kerülő filmből tudhatjuk meg.

Stohl az RTL Klub kamerái előtt elmondta, a magánélete most teljesen másképpen alakul, mint filmbéli karakterének, hiszen boldog, családi élete is kiegyensúlyozott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.