Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Május 22. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Stohl András: "Nekem nagyon sok szeretet kell"

Stohl András: "Nekem nagyon sok szeretet kell"

Hetek óta foglalkoztatja a közvéleményt Stohl András ittasan elkövetett balesete. Szinte mindenki kíváncsi arra, milyen típusú személyiség az, aki újra és újra részegen ül a volán mögé. Stohl korábbi mondatai segíthetik a megértést

Közeli ismerősei szerint Stohl András rendkívül érzékeny ember, és egykor a színész is úgy nyilatkozott saját magáról, hogy neki sok, rengeteg és még több szeretetre van szüksége. "Szeretem, ha megismernek, nincs terhemre, ha odajönnek, ha autogramot adok. Azt akarom, hogy mindenki szeressen. Igen, nekem nagyon sok szeretet kell" - nyilatkozta néhány éve.


A színész szerencsés volt, hiszen megkapta ezt a szeretetet a magánéletében, Ancsika mellett és a televíziós és színészi karrierje is szárnyalt. Most azonban villámcsapásra mindent elveszített.
Felmerül a kérdés, vajon mi lesz az igazi büntetés számára? Az, amit a bíróság szab ki rá, vagy az, amivel naponta kell szembesülnie: hogy ez emberek elfordultak tőle megvetik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.