Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Április 11. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Stohl Andrással csinálna közös bizniszt Gesztesi Károly

Stohl Andrással csinálna közös bizniszt Gesztesi Károly

Gesztesi Károly Stohl Andráshoz hasonlóan az egyik legkeresettebb színész hazánkban - nemcsak a színházban, de a mozivásznon is kedvelt karakter. A Jóban Rosszban sztárja szerint a közönség már rég megbocsátott Bucinak.

Stohl András ítélete után az emberek többsége helyeslően bólogatott, a színész szakma azonban támogatását fejezte ki iránta.

"Nem hiszem, hogy a közönség bocsánatára kellene várnia Bucinak, ő ennél sokkal karakánabb ember. Neki saját magának kell megbocsátania. Remélem, előbb vagy utóbb meg is fog. Ha az én apámmal történt volna a baleset, én is ideges lennék és bosszúért kiáltanék, de úgy vélem, túl kell lépni ezen mindenkinek. Hál' Istennek nem halt meg senki, bár tudom, hogy maradandó sérülést okozott a bácsinak" - nyilatkozta Gesztesi Károly Stohl András ügyével kapcsolatban, majd folytatta.

"Siralmas elvonások korszakát éljük. A szakma teljesen magára van hagyva, a színészfizetésekből pedig nem lehet megélni. Ha én lennék a miniszter, biztos, hogy harcolnék azért, hogy tisztességes nyugdíja lehessen például Galambos Erzsinek vagy Sztankay Istvánnak. Nincs olyan sok ember ebben a szakmában, hogy ne lehessen odafigyelni rájuk. Tessék egy kicsit komolyabban venni a miniszterséget! Ha tehetném, saját színházat csinálnék például Stohl Andrással, Szabó Győzővel és Csányi Sándorral" - mondta az Új Ásznak Gesztesi Károly.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.