Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Július 09. 08:40, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Strandkézilabda-bajnokságot rendeznek a győri ETO Parkban

Strandkézilabda-bajnokságot rendeznek a győri ETO Parkban

13. alkalommal rendez országos strandkézilabda bajnokságot a Magyar Kézilabda Szövetség.

A kvalifikációs tornák győri helyszínnel is gazdagodtak, július 9-én az ETO Park parkolójában igazi beach hangulatra számíthatnak a versenyzők és a szurkolók. A bajnokságban a nemrégiben alakult Győri Strandkézilabda Club is részt vesz, így a helyi reménységeknek is szoríthatnak a győriek - írja a revitatv.hu.

Már készülnek a lányok a homokos pályán, nagy az izgalom, hiszen az országos strandkézilabda bajnokság következő fordulóját július 9-én tartják Győrben, az ETO Park parkolójában, mely átmenetileg egy mini strandra emlékeztetheti az ide látogatókat. Két pályán zajlanak szombaton a női és férfi kvalifikációs tornák, több korosztály képviseletében. A Győri Strandkézilabda Club is ott lesz a csapatok között, így van miért szorítaniuk a győrieknek.

A csapatok elégedettek az élményközpont előtt kialakított pályák adottságaival, közel 500 köbméter homokból készítették el a pályát a szervezők.

Az ETO Park Élményközpont a hétvégi tornára már kihelyezte a mobil lelátókat is, de további meglepetésekkel is készülnek a szervezők. Víz nélkül nem is lehetne igazi a beach hangulat, ezért 3 medencét helyeznek ki a pályák szomszédságába. De lesz bográcsozás is, az egész napos programot pedig a Unique fergeteges koncertje zárja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.

2024. Augusztus 17. 08:15, szombat | Helyi

A képviselő ígéri: utánajár a vasúti állapotoknak

Néhány napja vasútfotósok (iho.hu) örökítették meg, ahogy kidőlt egy villanyoszlop a győri vasútállomás 4-es 5-ös peronja között. Csak nekidőltek, ennyi elég is volt.