Városlista
2023. március 26, vasárnap - Emánuel

Hírek

2018. Október 05. 11:21, péntek | Bulvár

Súlyos égési sérüléseket szenvedett Varga Iza- Átírják a Barátok közt forgatókönyvét is

Súlyos égési sérüléseket szenvedett Varga Iza- Átírják a Barátok közt forgatókönyvét is

A Barátok közt Dr. Balogh Nórája, Varga Izabella szerdán Instagram-oldalán közölte a rajongóival, hogy komoly konyhai baleset érte.

A Barátok közt csinos ügyvédnője a magánéletben súlyos balsetet szenvedett főzés közben. Lángoló olaj ömlött a kezére, ami súlyos égési sérüléseket okozott, most naponta kell kötözésre járnia.

"A legjobb kezekben vagyok, de a gyógyulás hosszadalmas lesz." - nyilatkozta Iza.

A Blikk most arról számolt be, hogy a sérülés miatt a Barátok közt forgatókönyvét is átírják. A lap információi szerint egy most kibontakozó történetszálhoz még passzolhat is, ami történt, így nem kell majd különféle trükkökkel kitakarni a színésznő bekötözött karját.

"Természetesen jobbulást kívánunk Varga Izának, de ha már sajnálatos módon így alakult, a sérülése feltehetően megjelenik majd a történetben." – nyilatkozta a lapnak Szabó Péter, a sorozat sajtófőnöke.

Forrás: nlcafe.hu

Kép: Varga Izabella/Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.