Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Február 27. 19:11, szerda | Sport

Súlyos sérülést szenvedett a Ferencváros fiatal játékosa

Súlyos sérülést szenvedett a Ferencváros fiatal játékosa

Komoly sérülést szenvedett Bujdosó Bendegúz, a Ferencváros játékosa a Szeged elleni férfi kézilabda bajnokin.

A 24 éves szélső a harmadik percben, 0-0-nál szépen csent labdát, majd megindult a szegedi kapu felé, amikor a hazaiak klasszisa, Dejan Bombac utolérte, és hátulról letarolta őt. Bujdosó olyan rosszul esett, hogy eltört a kulcscsontja. Műteni szerencsére nem kell, de négy hétig rögzítőkötést kap, és várhatóan hat-nyolc hét kényszerpihenő vár rá – számolt be a fradi.hu.

A durva szabálytalanságért kétperces kiállítást kapó Bombac a mérkőzés után írt egy üzenetet Bujdosónak, amelyben elnézést kért tőle. „Azt hallottam, hogy valaki fut mögöttem, de őszintén szólva nem számítottam erre a szabálytalanságra, nem voltam rá felkészülve, ezért is estem ilyen szerencsétlenül" – emlékezett vissza az esetre Bujdosó Bendegúz, akit ezután mentővel egy szegedi kórházba szállítottak.

A csapat természetesen megvárta Bujdosót, és az éjszakába nyúló várakozás után együtt indult vissza Budapestre.

"Nagyon köszönöm Király Sándor szakosztályvezetőnek és az egész csapatnak, hogy megvártak. Nagyon sokat jelentett számomra,
hogy nem egy idegen autóval vagy mentővel kellett visszajönnöm. Gratulálok a társaknak, fantasztikusan játszottak a fiatalok is, remélem, hogy ez a sérülés legalább arra jó lesz, hogy még jobban összehozza az egyébként is összetartó csapatot. Most négy hétig szobafogság, utána kezdhetem el a gyógytornát, nagyon remélem, hogy a szezon végén még pályára léphetek"
– mondta Bujdosó.

A jobbszélső kiváló formában játszott az idén is, Ancsin Gábor mögött a második legeredményesebb ferencvárosi játékos a bajnokságban a 16 mérkőzésen lőtt 52 góljával.

Forrás: origo.hu

Kép: fradi.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.