Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Július 09. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Súlyos baleset érte Lang Györgyit

Súlyos baleset érte Lang Györgyit

Szerencsétlenül járt Lang Györgyi. Az énekesnőt baleset érte, aminek következtében több helyen is eltörött a lába.

A Pa-Dö-Dő énekesnője egy belvárosi szalonban szenvedett balesetet. Györgyi évek óta jár oda, a begyakorolt mozdulatoknak köszönhetően eddig mindig sikerült gond nélkül átülnie a tolókocsiból a fejmosószékbe. Szerdán azonban rosszul sültek el a dolgok. Györgyinek Falusi Mariann segített átlendülni, ám közben a bal lába összecsuklott, barátnője pedig nem tudta megtartani a testét - tudta meg a Bors.


Az énekesnő a földre rogyott, lábát térdtől lefelé maga alá gyűrte, amely eltört. Az énekesnő lábfeje természetellenes módon nem előrenézett, hanem 180 fokban hátra. Mariann ijedtében megfogta és visszafordította az eredetei állásba, majd a recsegő hangtól irtózva kirohant az üzlet elé, és zokogásban tört ki.

"Ahogy összecsuklottam, magam alá gyűrtem a lábamat. Hallottam, ahogy törnek a csontok. Furcsa érzés volt" -mesélte a napilapnak Györgyi, aki a betegsége miatt alig érzett fájdalmat. A kórházban kiderült, Györgyinek  a sípcsontja és a szárkapocscsontja is eltört, a talpcsontja pedig több helyen. "Meg akartak műteni, de nem engedtem, ezért ideiglenes gipszet kaptam, amit három hét múlva véglegesre cserélnek" -tette hozzá az énekesnő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült