Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 29. 08:05, hétfő | Bulvár
Forrás: Story online

Súlyos idegsérülése van Phil Collinsnak

Súlyos idegsérülése van Phil Collinsnak

Tavaly őszi műtétje óta még mindig képtelen rendesen használni a kezeit Phil Collins, így egyre nagyobb a veszélye, hogy le kell mondania a zenélésről.

Sajnos megvan rá az esély, hogy szegényebb lesz a világ Phil Collins dob, illetve zongora szólói nélkül. A zenész ugyanis még mindig képtelen úgy használni a kezeit, mint régen. Csak akkor képes a dobverőit megtartani, ha ragasztószalaggal beleerősíti őket, de így sem az igazi a hangzás. Sőt, még a hétköznapi életben is rengeteg dolog jelent számára nehézséget. Az evőeszközeit nem tudja lerakni, ha végre sikerül megmarkolnia az ujjaival. Az autója és az ajtók kilincsét szintén képtelen megfogni. Az egyéb, intimebb cselekvésekre pedig jobb, ha nem is gondolunk. Az orvosai ugyan erős javulásra számítanak, és Phil is bizakodó, de fel kell készülni a legrosszabbra. Vagyis lehet, hogy csak a hangjával tudja majd szórakoztatni a rajongóit.



Az ötvenkilenc éves Collinsnak tavaly szeptemberben volt operációja, mert a legutóbbi Genesis turnén furcsa fájdalmat érzett a nyakában. A műtét közben azonban idegsérüléseket szenvedett, és emiatt alakultak ki a kézproblémái.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.