Városlista
2024. június 15, szombat - Jolán

Hírek

2010. Február 03. 13:23, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Súlyosan megsérült a figyelmetlen sofőr

Súlyosan megsérült a figyelmetlen sofőr

Súlyos sérüléseket szenvedett annak a személyautónak a vezetője, amely egy álló teherautóba rohant bele Csepelen – értesült a HavariaPress. A sofőr figyelmetlensége miatt bekövetkezett baleset után több órára lezárták a városrész

Egy kocsi vezetője szerdára virradó éjszaka a XXI. kerületi Ady Endre úton haladt, amikor - a kihelyezett elakadásjelző háromszög ellenére - későn vette észre, hogy az út szélén egy műszaki hibás teherautó vesztegel. A síkos úton a sofőr nem tudott már megállni, és nekihajtott az építőanyaggal megrakott teherautónak. Az ütközést követően a kisautó felborult, vezetője pedig, bár ki tudott mászni a ronccsá vált kocsijából, súlyos sérüléseket szenvedett. A csaknem mínusz 10 fokban a csepeli rendőrök mintegy két órán át, teljes útlezárás mellett biztosították a helyszínt, amíg a baleseti helyszínelők is elvégezték a munkájukat.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.