Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2010. Március 15. 15:03, hétfő | Sport
Forrás: HírTV

Súlyosan megsérült Beckham – a vb-t is kihagyhatja

Súlyosan megsérült Beckham – a vb-t is kihagyhatja

Elszakadt David Beckham Achilles-ina vasárnap az AC Milan vasárnapi meccsén: a focistát hordágyra kellett tenni és sírva hagyta el a pályát. A 34 éves Beckhamnek minden bizonnyal ki kell hagynia negyedik futball-világbajnokságát a sérülése

A Milan vasárnap este 1-0-ra verte a Chievót. Beckham percekkel a meccs vége előtt lépett rosszul. Még féllábon leugrált, de hordágyra kellett tenni. Az AC Milan honlapján később hivatalos közlemény jelent meg, miszerint a focistának „Achilles-ín-szakadása van".

A Milan alelnöke, Adriano Galliani szerint „valószínűleg öt-hat hónapig" nem léphet pályára Beckham, így ki kell hagynia a június 11-én kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságot is. Galliani hozzátette: látta az öltözőben Beckhamet, megölelte és azt mondta neki, jövőre is a Milannál játszhat, ha akar.

Az olasz média szerint hétfőn Finnországban műtik meg Beckhamet.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.