Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2019. Szeptember 17. 08:23, kedd | Belföld

Sünszépségversennyel is készül a Terra-Akva börze Budapesten

Sünszépségversennyel is készül a Terra-Akva börze Budapesten

Pókok, kígyók, békák, hüllők, teknősök, csigák és kétéltűek is láthatók lesznek a sünök szépségversenye mellett a vasárnapi terrarisztikai és akvarisztikai börzén a Groupama Aréna rendezvényteremben Budapesten.

A látogatók vadászgörényeket, egereket, apró rágcsálókat és díszhalakat is megtekinthetnek, személyesen kérdezhetnek a legrangosabb tenyésztőktől, valamint szakmai előadásokat hallhatnak az állatok megfelelő gondozásáról – közölték a szervezők az MTI-vel.

Az állatvédelemmel foglalkozó szervezetek a felelős állattartás mikéntjére hívják fel a látogatók figyelmet, valamint oktató feladatokkal várják a gyermekeket.

A sünszépségversenyt a Sünbarátok és Süntenyésztők Egyesülete közreműködésével rendezik meg, az eredményhirdetést délután tartják.

A programok között állatsimogató, arcfestés, gyermekfoglalkozások és tanácsadás is szerepel.

A részletes program itt olvasható.

Forrás: hirado.hu

Kép: Illusztráció - Fotó: MTI/Czimbal Gyula

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.