Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Február 08. 14:46, hétfő | Sport
Forrás: HírTV

Super Bowl: mennybe mentek a Szentek

Super Bowl: mennybe mentek a Szentek

Ezrek ünnepeltek helyi idő szerint vasárnap késő este New Orleansban, miután a helyi csapat, a New Orleans Saints megnyerte az amerikaifutball-döntőt, a Super Bowlt. Az amerikai város Francia Negyedében - amely leginkább a farsanghoz hasonló M

New Orleansban tucatnyi tűzijáték volt, idegenek ölelkeztek az utcákon, mindenki a Saints zászlóit lengette és kolompokat ráztak. Egyetemisták pincéreket ölelgettek, hajléktalanok koccintottak jól öltözött turistákkal, autósok dudáltak örömükben szakadatlanul abban a városban, amelyet 2006 augusztusában a Katrina hurrikán szinte teljesen lerombolt.

Ezrek követték élőben a Miamiban zajló Super Bowlt éttermekben és bárokban: az amerikai futball-döntő legnagyobb szabású és egyben a legnézettebb sportesemény az Egyesült Államokban.

A Super Bowlt egyébként 31-17-re nyerte a New Orleans Saints, akik az Indianapolis Colts csapatát győzték le.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.