Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. November 13. 13:00, szerda | Bulvár
Forrás: infogyor.hu/WK

Szabó Zsófira jönnek vissza a kilók

Szabó Zsófira jönnek vissza a kilók

A Jóban rosszban színésznője manapság nem hozza régi formáját. Nagy Tamás producerrel való szakítása után kollégái szerint rá sem lehet ismerni. Eseményeken smink nélkül jelenik meg, és a mosolygós, cserfes lány komoran, nem keresve más társaságát van jelen.

Amellett, hogy Zsófi érzékeny megmutatta már a világnak, ha elszánja magát bármire képes. Egy éve felhagyta hedonista életét, helyette az egészséges életmódot választotta és elkezdett intenzíven edzeni. Ennek köszönhetően a színésznő leadta a felesleges kilóit, sőt az edzés már elkerülhetetlen része lett az életének, mondhatni mániájává vált. Többször posztolt későn este vagy éppen korán reggel tréning közben magáról képeket. A munkájának és a sportnak élt.

2011 – 2012/2013 eleje
Zsófi hatalmas változáson ment keresztül. Megváltoztatta testét és életét, csak úgy sugárzott.

Az ősz viszont nem csak, hogy szakítást hozott Zsófi életébe, hanem sérülést is. Futás közben kificamodott bokája, részleges szalagsérülést szenvedett. Ezért a szőkeség egy jó ideig nem tudott edzeni, és azóta is vigyázni kell lábára.

Ráadásul Zsófinak nincs szerencséje a szerelemben, egykori párkapcsolatát Berki Krisztiánnal nehéz volt feldolgoznia, hiszen nagyon szerette Krisztiánt. Bár Zsófi azt mondja túl van Berkin és örül boldogságának, azért még sem lehet könnyű szenvedő félként végig nézni mások boldogságát.

FOTÓK - FACEBOOK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.