Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2010. Január 27. 14:14, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Szadista pornósok: akkor sem álltak le, amikor a nő már sikoltozott

Szadista pornósok: akkor sem álltak le, amikor a nő már sikoltozott

Szadista filmeseket fogtak el a rendőrök Újpesten. A gyanúsítottak szado-mazo pornófilmek készítésében utaztak, a szereplőket viszont azután is tovább kínozták, amikor már komoly sérüléseket is okoztak nekik - jelenti a HavariaPress. Az

A BRFK-ra néhány nappal ezelőtt érkezett egy névtelen levél, melyben egy nő arról számolt be, hogy Újpesten szexmentes, ruhátlanul végzendő munkát kínáltak neki, de a megjelölt címen kiderült, hogy szado-mazo filmek forgatásában kell részt vennie egy stúdiónak átalakított épületben. A nő, a beszámolója szerint szerződést kötött a filmesekkel, akikkel arról is megállapodott, hogy ha már nem bírja a fájdalmat, egy megbeszélt jellel leállíttathatja a forgatást. A felvételkor azonban a készítők ügyet sem vetettek a megbeszélt jelre, és akkor sem voltak hajlandók abbahagyni a forgatást, amikor a nő már sikoltozott az elviselhetetlen fájdalomtól. Sőt maga a producer is bekapcsolódott a bántalmazásába, valamint azt a nőt is kínozni kezdte, aki a szereplő kérésére megpróbálta leállítani a felvételt.

A beszerzett információk alapján a rendőrök néhány nappal később megszervezték a rajtaütést a IV. kerületi stúdión, amelyről akkor már tudták, hogy több biztonsági őr is őrzi. Mivel arra is számítottak, hogy ellenállásba ütköztek, a rajtaütésbe kommandósokat is bevontak, így ütöttek rajta a három gyanúsítotton. A helyszínen kínzóeszközök egész arzenálját foglalták le, amelyek közt az ostorok és korbácsok még enyhébbeknek számítottak. Lefoglaltak egy szervert is, melyen 14 terabájtnyi filmanyagot rögzítettek, ezeken eddig 5 szereplőt azonosítottak, de az áldozatok teljes száma legalább tízre tehető, ezért a nyomozók még további sértettek jelentkezését is várják. A rendőrség kezdeményezte a személyi szabadság megsértésével meggyanúsított három ember előzetes letartóztatását, de azt az ügyészség nem kezdeményezte.


Ezek érdekelhetnek még

2023. November 30. 08:16, csütörtök | Kék hírek

Amerikai katonának adta ki magát, több alkalommal is utalt neki pénzt a magyarországi nő

A balatonalmádi sértett megismerkedett egy magát amerikai katonának valló személlyel az egyik közösségi portálon.

2023. November 29. 17:27, szerda | Kék hírek

Elítélték a tanárt, aki kiskorúval folytatott szerelmi viszonyt

Nem jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Püspökladányi Járásbíróság azt a tanárt, aki iskolája kiskorú diákjával folytatott szerelmi viszonyt

2023. November 24. 10:15, péntek | Kék hírek

Másfél év alatt 171 millió forintot szerzett idős áldozatától a csaló

Különösen nagy kárt okozó csalás, sikkasztás és gondozási kötelezettség elmulasztásának bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy idős, beteg embert kihasználó 52 éves férfi ellen.

2023. November 24. 06:00, péntek | Kék hírek

Tényleges életfogytiglanra ítélték az apát, aki álmukban végzett lányaival Aszódon

Tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte elsőfokon a Budapest Környéki Törvényszék a férfit, aki a hozzá kapcsolattartásra érkező két lányát álmukban megölte Aszódon - közölte a bíróság az MTI-vel csütörtökön.